Epiroc

Lediga jobb hos Epiroc


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Epiroc du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Epiroc. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Epiroc du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om Epiroc

Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. 

Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Bolaget erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm, hade intäkter på 36 miljarder kronor under 2020, och har 14 000 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder. 

Innovation
Innovation är en nyckeldel av Epirocs identitet. Vi är kreativa och strävar ständigt efter att förbättra allt vi gör. Vår innovativa anda är en viktig aspekt för hur vi når våra mål.

Engagemang
Vi strävar efter att möta och överträffa våra kunders förväntningar på partnerskap och produktivitet. Vi arbetar alltid hårt för att förstå kundernas behov och för att förtjäna deras förtroende genom branschledande kvalitet och pålitlighet.

Samarbete
Vi tror på att samarbeta nära med kunder, affärspartners, kollegor och andra intressenter. Vår arbetskultur är serviceinriktad och handlingsorienterad med ett starkt engagemang för kunderna.

Epiroc var en del av Atlas Copco-gruppen, som grundades 1873, fram till den 18 juni 2018 då Epiroc delades ut tilll Atlas Copcos aktieägare och noterades på Nasdaq Stockholm.