EON

Lediga jobb EON


Är du en ingenjör som vill ta nästa steg i din karriär? Här på vår sajt hittar du en mängd lediga ingenjörsjobb i hela landet. Nedan kan du se vilka lediga jobb hos energikoncernen EON du kan söka, samt läsa mer om hur det är att arbeta för företaget. När du hittar en tjänst som låter intressant klickar du på den gula knappen ”läs mer”. Där hittar du information om allt från vilka ansvarsområden tjänsten omfattar till placeringsort samt vilken kompetens som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos EON du vill söka kan du göra en ansökan direkt via vår länk i respektive annons.

EON Sverige är en del av den internationella energikoncernen EON SE. Inom koncernen arbetar idag 70 000 anställda i 15 olika länder världen över. EONs verksamhet går ut på att producera, distribuera och sälja förnybar energi i form av el, kyla och fjärrvärme till företag och privatpersoner. 

Med 35 miljoner kunder är EON världens största privata energikoncern som hjälper konsumenter, företag och städer att använda och distribuera energi genom klimatsmarta lösningar. Genom att bygga ut elnät, elektrifiera transporter och utveckla innovativa energilösningar är EON med och driver den nödvändiga omställningen till en hållbar värld. Tack vare att bolaget är en väl etablerad och omfattande organisation finns det ofta lediga jobb hos EON som erbjuder en mängd fördelar för sina anställda. Du hittar och söker jobben här på Ingenjörsjobb.

Ett arbete som gör skillnad

EON är ett företag som brinner för hållbarhet och tar klimatfrågan på största allvar. Efterfrågan på förnybar energi växer ständigt, och EON arbetar hårt för att göra det utsläppsfria samhället möjligt. Företaget har som mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi till år 2025. Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle för kommande generationer? Då kommer du att känna att du har en meningsfull tjänst när du arbetar hos EON. Varje dag får du göra skillnad på riktigt genom att arbeta med innovativa lösningar i en ständigt föränderlig energimarknad. 

Stimulerande arbetsmiljö

Som anställd på EON får du ta del av en stimulerande och trivsam arbetsmiljö. Man har en hälsosam företagskultur, där målet är att varje anställd ska trivas, utvecklas och känna trygghet. Du får ta del av en rad förmåner med fokus på din personliga hälsa samt att hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Du uppmuntras även till att kunna prestera på topp på ett sätt som är tillfredsställande för just dig.

God utvecklingspotential

Oavsett om du är i början av din karriär på jakt efter en junior tjänst eller om har lång erfarenhet som ingenjör och vill ta nästa steg i ditt yrkesliv innebär ett arbete hos EON att du har möjlighet att utvecklas i ditt yrke. EON har storleken och erfarenheten som krävs för att skapa god utvecklingspotential för sina anställda. Som anställd ges du möjlighet att prova nya saker för att kunna utvecklas och växa i den riktning du vill.  

Hitta lediga jobb hos EON här på Ingenjörsjobb.se

Är du intresserad av att bli en del av EONS drivna personalstyrka, och vara med i skapandet av en hållbar framtid? Upptäck lediga jobb hos EON och hitta din drömtjänst hos oss på Ingenjörsjobb.se!