Eolus Vind AB

Lediga jobb hos Eolus Vind


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Eolus Vind du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Eolus Vind. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Eolus Vind du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om Eolus
Eolus Vind AB grundades 1990 och var då den första kommersiella vindkraftsutvecklaren i Sverige. Företagets affärsidé var främst att etablera och äga vindkraftsanläggningar för elproduktion. Den expertis som företaget skaffat sig vid etablering av vindkraftsanläggningar efterfrågades dock snart från andra intressenter. Därför utvecklades affärsidén i ett tidigt skede för att lägga till utveckling och etablering av nyckelfärdiga vindkraftsanläggningar för kunder. Utveckling och etablering av nyckelfärdiga anläggningar är nu företagets huvudsegment. Andra segment är elproduktion samt drift och förvaltning.

Eolus är nu en av Sveriges ledande vindkraftutvecklare. Eolus har deltagit i etableringen av mer än 500 av de vindkraftverk som för närvarande är i drift i Sverige. De flesta av dem såldes till kunder som nyckelfärdiga anläggningar.