Energijägarna och Dorocell AB

Lediga jobb hos Energijägarna och Dorocell 


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Energijägarna och Dorocell du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Energijägarna och Dorocell. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Energijägarna och Dorocell du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Systemtänkande är vårt nyckelord

Vi levererar skräddarsydda lätta och lättbyggda konstruktioner med fokus på energibesparing i alla led.
EnergiJägarna och Dorocell har gått samman och bildar ett bolag med ambitionen att vara bäst på golvvärme, grund och Thermomur®.

Vår produktportfölj innefattar EnergiJägarnas Golvvärme , Dorocell Thermogrund och Thermomur®. Båda bolagen har stor erfarenhet av konstruktion av värmegrunder och tillsammans blir kompetensen ännu större. Konstruktion av platta på mark, kompensationsgrundläggning, pålning och projektering av golvvärme görs på samma ställe, vilket innebär att vi kommer att kunna hålla korta projekteringstider.

Vi har tekniskt skickliga säljare som hjälper till hela vägen och egna ingenjörer som projekterar varje grund och vägg separat vilket innebär en garanti för att gällande föreskrifter uppfylls.

Vi tänker kvalitet i alla led och våra produkter är utvecklade och framtagna i samarbete med byggare och slutanvändare under 30 års tid vilket ger högkvalitativa och användarvänliga lösningar.

Hitta lediga jobb hos Energijägarna och Dorocell här på Ingenjörsjobb.se