Ellevio

Sökord: ellevio jobb
ellevio lediga jobb
lediga jobb ellevio

Ellevio lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Vill du vara med och leverera hållbar el till miljontals hem i Sverige? Hitta din nästa tjänst hos Ellevio här på Ingenjörsjobb.se.

Ellevio lediga jobb
Vill du jobba på Sveriges största elnätsföretag? Sök ett av Ellevios lediga jobb och var med och skapa en pålitlig och stabil eldistribution. Här på Ingejörsjobb.se kan du enkelt se alla lediga jobb hos Ellevio och får en bra överblick över alla deras lediga tjänster. Titta igenom listan och spara de tjänster du får upp ett intresse för genom att trycka på hjärtat. Då kan du återkomma till dem senare om du inte är redo att skicka iväg din ansökan på en gång. Klickar du på knappen ”Läs mer” får du upp all information om den lediga tjänsten såsom krav, förmåner och vad rollen innebär. Sök lediga jobb hos Ellevio och var med och forma framtidens elnät!

Ellevio jobb – Ett hållbart elnätsföretag
Ellevio är ett elnätsföretag med stor kunskap och många års erfarenhet av elnät och distribution. De förser totalt cirka 1 miljon hushåll på årets alla dagar med över 7 600 elledningar över hela Sverige. Ellevios vision är en ljus och hållbar framtid där eldistributionen ska vara pålitlig och stabil. För att nå upp till denna vision investerar, utvecklar och underhåller de sitt elnät och ser till att elleveranser sköts näst intill felfritt. Detta i sin tur leder till en bättre livskvalitet för människor och ett hållbart elnät som kommer fungera lång tid framöver. 

Ellevio jobba framförallt för tre värdeord:
  • Pålitlighet – Som kund ska man kunna lita på elnätet och alla som jobbar på Ellevio. Med stor expertkunskap levereras idag hållbar el med en leveranssäkerhet på 99,8 procent under dygnets alla timmar. 
  • Engagemang – Ellevio bryr sig om sina kunder och medarbetare och arbetar engagerat i frågor som rör bland annat säkerhet på arbetsplatsen och påverkan på miljön. 
  • Utveckling – Utveckling är viktigt för att kunna hänga med i framtiden och erbjuda effektiva lösningar som är optimerade för Sveriges behov. Ellevio tänker nytt i både stora och små frågor för att alltid kunna erbjuda den säkraste elen.
Jobba på Ellevio och bidra till samhället
El är något vi kanske inte alltid reflekterar över men som är livsviktigt för att vi ska kunna ha en fungerande vardag, både för samhället och för dig som privatperson. Genom att söka ett av Ellevios lediga jobb kan du vara en av de viktiga personer som skapar pålitlig elförsörjning till några av samhällets viktigaste uppgifter.

Ellevio har en öppen och härlig företagskultur där man tillsammans strävar efter att överträffa kundernas förväntningar. Det är viktigt att du som medarbetare ska må bra och trivas på jobbet, därför jobbar Ellevio mycket med hälsa och säkerhet. Det finns stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina medarbetare och du erbjuds bland annat karriärutveckling, personlig utveckling, feedback-kultur och ledarskapsprogram. Dessutom får du ta del av ett antal förmåner såsom bonusprogram, förmånsavtal, preventiv friskvård och flexibilitet för att det ska bli enklare att få ihop vardagen.

Sök lediga jobb hos Ellevio här på Ingenjörsjobb.se

Låter ett jobb på Ellevio som ett jobb för dig? Hitta alla aktuella tjänster här på Ingenjörsjobb.se och sök dig till din nästa utamning redan idag!