Elekta Neuro Solutions

Lediga jobb hos Elekta


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Elekta du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Elekta. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Elekta du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Med sin exakta strålmedicin hjälper Elekta läkare att koncentrera sig på det väsentliga och gör det möjligt för dem att skydda de ögonblick som är viktiga för deras patienter.


Elekta har varit ledande inom precisionsstrålningsmedicin i nästan fem decennier. Våra nästan 4 000 anställda över hela världen är engagerade i att säkerställa att varje cancerpatient i världen har tillgång till och drar nytta av mer exakta, personliga strålbehandlingar. Våra lösningar för cancerbehandling och hjärnsjukdomar är tumörfokuserade och skyddar patienten.

För Elekta innebär Precision Radiation Medicine att tillhandahålla en globalt tillgänglig, exakt och personlig strålbehandling som riktar sig mot tumören och skyddar patienten. Genom att använda intelligensen från informationsstyrd vård kan vår strålterapi reagera snabbt och anpassa sig till förändringar i tumörform, position och biologi, och allt detta inom en optimerad behandlingsplan.

Elekta tänjer på gränserna för strålterapi för att förbättra tillgången till avancerad cancervård av hög kvalitet som är högprecision, kostnadseffektiv och effektiv med exakta, personliga behandlingar.