Ecolean

Lediga jobb hos Ecolean


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Ecolean du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Ecolean . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Ecolean du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

LÄTT FÖRPACKNING – ETT TUNGT ARGUMENT
På Ecolean förvandlar vi vardagsprodukter till hyllhjältar. Du vet vilka märken som har turen att bli plockade av krävande konsumenter. Snabbt och upprepade gånger, lämnade andra produkter på hyllan och undrade vad de gjorde för fel. Varumärken som sticker ut både vad gäller produkt och förpackning.

Ecolean grundades 1996 i Helsingborg, Sverige. Innovation har alltid varit grundläggande för Ecolean. Konceptet att använda en minimal mängd råmaterial för att producera en unik flexibel lättviktsförpackning och effektivt fyllningssystem har etablerats av personer med stor kunskap och lång erfarenhet inom den globala förpackningsindustrin. Idag är Ecolean ett snabbt växande och globalt expanderande företag som kontinuerligt utvecklar sina produkter för att möta nya kunders och konsumenters krav.

Ecolean har kommersiell verksamhet i 30 länder, de största marknaderna är Kina, Ryssland och Pakistan. Ecolean sysselsätter närmare 400 personer. Huvudkontoret ligger i Helsingborg, Sverige.

- VISION
Att vara det bästa förpackningsföretaget i världen i alla våra intressenters ögon.

- UPPDRAGSBESKRIVNING
Att förse världen med säkra och bekväma förpackningslösningar för flytande livsmedel med minimal miljöpåverkan.

- KÄRNVÄRDEUTTALANDE
Vi är modiga. Vi strävar alltid efter att vara djärvare och bättre än vi var igår. Vi är snabba på fötterna och vår drivkraft att göra bättre än alla andra är obegränsad.

Vi är innovativa. Det kända är redan känt och gjort. Olika innebär en förändring till det bättre.

Vi skapar mindre. Världen behöver inte mer. Det behövs mindre. Det är vad vi kommer med; en lättare lösning för planetens bästa.

Och ja, detta inkluderar dig.