Dynasafe Demil Systems AB

Lediga jobb hos Dynasafe


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Dynasafe du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Dynasafe. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Dynasafe du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Dynasafe skapar pålitliga och innovativa lösningar för att ta itu med några av världens mest kritiska utmaningar med bortskaffande av UXO och IED, allmän säkerhet och säkerhet, vilket gör världen till en säkrare plats.

VÅRT UPPDRAG
Dynasafe har åtagit sig att göra världen till en säkrare och renare plats genom att tillhandahålla en allomfattande värdekedja för bortskaffande från inneslutning och transport till bortskaffande och återvinning av explosiva anordningar och farliga material.

VÅR VISION
För att skydda mänskligheten från hot som orsakas av explosiva anordningar och farliga material.

Med vår exceptionella internationella erfarenhet och strategiska nätverk av dotterbolag och försäljningspartners har vi kunnat göra en betydande inverkan på den stadiga förstörelsen av explosiva krigsrester och föråldrade sprängämnen. Med kunder inom både offentlig och privat sektor har Dynasafe levererat över 400 explosiva inneslutningskammare, samt 40 kemiska och konventionella demilitariseringsanläggningar