Dokumentera

Lediga jobb hos Dokumentera


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Dokumentera du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Dokumentera. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Dokumentera du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om oss
Dokumentera är ett konsultföretag som jobbar med komplexa informations- och dokumentationstjänster och har gjort det sedan starten 2007. Vi är ett team talangfulla tekniska skribenter, dokumentsamordnare och säljare som brinner för teknik, dokumentation och språk. 

Vi hjälper till att förbättra våra kunders konkurrenskraft genom att beskriva vad de säljer och hur de fungerar internt som företag. Det omfattar allt från produkter och tjänster till IT-system och internt styrande dokumentation. Det handlar också om att skapa en effektiv informationshantering och dokumentsamordning. 

Dokumentera är ett schysst konsultbolag med högt i tak, stor personlighet, bred kompetens och lång erfarenhet. Vi har korta beslutsvägar och utvecklas och växer med våra medarbetares engagemang och idéer.

Syfte
Vårt syfte är att skapa förståelse, enkelhet och ordning i komplexa sammanhang varje dag - för att våra kunder ska kunna göra det som de är bäst på. 

Expertis
Vi är experter på information och dokumentation men också ödmjuka för våra kunders situation och utmaningar. Varje uppdrag är unikt och ställer stora krav på lyhördhet och professionalism från vår sida. Varje uppdrag innebär också ett visst mått av lärande - för bägge parter. Vår ambition är att våra kunder alltid ska kunna lära sig något av oss.

Vi arbetar med teknisk dokumentation i sin helhet. Våra erfarna tekniska skribenter och dokumentsamordnare ser till att våra kunders information och dokumentation är anpassad, lättillgänglig och organiserad från planering till lagring, genom hela livscykeln.

Kunder
Vi har varit verksamma i över ett decennium och har sedan dess arbetat med en stadig ström av företag och myndigheter. Våra kunder är allt ifrån framgångsrika nischföretag till marknadsledande energi-, export-, och telekomföretag. Några av våra kunder hittar du här.

Vårt kundlöfte
  • Vi utgår alltid från dina behov och anpassar vår leverans utifrån din verksamhet.
  • Du kan alltid känna dig trygg med att vi tar ansvar för leveransen.
  • Du ska alltid kunna lära dig något av oss.
Värdegrund
Vår värdegrund bygger på kvalitet, lyhördhet, affärsmässighet och ständig förbättring eftersom vi tror på att detta är grunden för att både skapa värde hos våra kunder och lyckas som konsultbolag och arbetsgivare. Vi använder vår värdegrund som ledstjärna vid alla beslut och all utveckling av bolaget. Värdegrunden genomsyrar allt vi gör.  

Hållbarhet
Vi definierar ett hållbart företag som ett företag där lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang förenas. För oss handlar hållbart företagande bland annat om att spara på egna resurser och minska den negativa påverkan på miljön. Vi gör mer än vad lagar och regler stipulerar, och tar vårt ansvar för en hållbar utveckling på allvar. I vårt arbete inspireras vi av Sveriges miljömål samt Agenda 2030 och dess globala mål för en hållbar utveckling. 

Dokumenteras hållbarhetsarbete vilar på tre pelare:
  • Ekonomisk hållbarhet
  • Social hållbarhet
  • Ekologisk hållbarhet.
Vi värnar om djur och natur och självklart våra medmänniskor också, och skänker därför varje år våra julklappspengar till organisationer som jobbar för att göra världen lite bättre. Efter att ha stöttat Naturskyddsföreningen i ett par år har våra medarbetare i år röstat för att skänka våra julklappspengar till Stockholms Stadsmission och deras fina arbete med att hjälpa utsatta och hemlösa i Stockholm. Dokumentera har valt att bli Stadsmissionens vänföretag under 2021.

Hitta lediga jobb hos Dokumentera här på Ingenjörsjobb.se