Dahl

Sökord: dahl lediga jobb, dahl jobb, lediga jobb dahl

Dahl lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Starta resan mot ditt nya jobb på Dahl. På Ingenjörsjobb.se har vi samlat alla lediga jobb hos Dahl. Läs mer och starta en bevakning hos oss!

Dahl lediga jobb
Vill du arbeta för Sveriges ledande handelsbolag inom VVS-branschen? Då är ett jobb på Dahl något för dig. År 2021 markerar året då Dahl blev utsedda till årets Karriärföretag sex år i rad. Det är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Detta är alltså en kvalitetsstämpel för arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som erbjuder unika möjligheter att utvecklas för studenter och unga proffs.

Här på Ingenjörsjobb.se kan du se alla Dahls lediga jobb i en överskådlig lista. Oavsett roll kan du hitta jobbet här. Skulle det inte finnas en tjänst ute för tillfället som du känner passar dig kan du starta en bevakning. Då mejlar vi dig så fort ett nytt jobb hos Dahl kommer ut!

Dahl jobb – lokal som central verksamhet
Dahls affärsidé och grund är att fortsätta vara den ledande värdeskaparen i branschen. Det innebär att tillgänglighet är ett av deras ledord. De satsar därmed på en lokal och central verksamhet för att nå kunder via deras butiker över hela landet. De eftersträvar även att vara tillförlitliga och kompetenta, och att detta ska uppfattas av deras kunder.

I Sverige har Dahl ett åttiotal butiker, kallade DahlCenter, som sträcker sig från Ystad till Kiruna. Deras dotterbolag innefattar även Bevego, Kakelspecialisten, Konradssons Kakel, Optimera och VVS Centrum. Oavsett verksamhet är deras ambition densamma – att med kunskap om såväl produkt som affär stötta kunderna. Delar du samma ambition ska du söka ett av Dahls lediga jobb!

Dahl jobbar för hållbarhet
Dahl eftersträvar att vara det ledande handelsbolaget, samt att vara den ledande möjliggöraren av hållbarhet i branschen. Säkerhet är viktigt både när det kommer till deras anställda och att skapa en säker framtid för alla människor. På Dahl jobbar man med att minska sin klimatpåverkan och har satt målet om att senast 2029 vara en fossilfri verksamhet, samt nå klimatneutralitet till år 2045. Fossilfria transporter och leveranser samt minskat avfall och ökad återvinning är bara några steg på vägen mot detta.

Dahl följer FN:s Global Compacts och fokuserar på följande sex mål: 
  • Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt
  • Bekämpa klimatförändringarna
  • Hållbar industri, innovation och infrastruktur
  • Hållbar konsumtion och produktion
  • Hållbara städer och samhällen
  • Jämställdhet
Hitta lediga jobb hos Dahl på Ingenjörsjobb.se
Känns det som att Dahl är en arbetsplats du kommer trivas på? Sök då ett av Dahls lediga jobb som du hittar här på Ingenjörsjobb.se. Finner du en tjänst extra intressant så är det bara att klicka på knappen “Läs mer” och du får upp all tillgänglig information om den aktuella tjänsten. Efter det ansöker du jobbet via länken i annonsen.

Sök ett av Dahls lediga jobb idag och ta nästa steg i din karriär!