Clevry

Lediga jobb hos Clevry


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Clevry du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Clevry. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Clevry du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om oss
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment and advisory.

Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors.

Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

1991: Soft Skills i vårt DNA
Criterion Partnership grundades 1991 av Richard Hunter, som före detta samutvecklade OPQ på SHL. 

Dr. Alan Redman gick strax efter som partner och är fortfarande chef för vetenskaps- och teknologiteamet, med mer än 30 års expertis från att praktisera som en Chartered, HCPC-registrerad psykolog. Alan specialiserar sig på att smälta samman psykologi och teknik för att skapa fantastiska verktyg och kandidatupplevelser.

2001: Online-lansering
Criterion utvecklar och lanserar den senaste online-plattformen, Psycruit för rekrytering, urval och kompetensutveckling. Plattformen lanserades för att erbjuda kandidaterna den bästa användarupplevelsen och kunderna mer än en one-size-fits-all-metod för tester.

Att få kandidatupplevelsen helt rätt från början krävdes det både tid och tålamod. För att skapa möjligheter för alla knaiddater bestämde vi oss för att fokusera på 'Finding Joy at Work'.

Joy at Work handlar om soft skills. Arbetsglädje kombinerar individuella, interpersonella och organisatoriska ingredienser. Det handlar om möjligheter att använda dina naturliga styrkor, växa, känna sig uppskattad, stödjas, uppnå välbefinnande och uppleva en högre arbetslivskvalitet.

Detta leder till bättre prestanda och hållbar framgång på både individuell och organisatorisk nivå.

2004: Dags att ändra rekryteringsbranschen
I en liten studentlägenhet utanför Helsingfors, 2704 kilometer från Brighton, bestämde sig ett par studenter vid namn Lucas Geisler och Tomas Valkama för att ändra rekryteringsbranschen.

I början förlitade sig nästan alla organisationer på jorden på hard skills som det enda sättet att bedöma och välja potentiella anställda. Varför? Eftersom det var snabbt och enkelt.

Våra grundare tyckte att detta var fel strategi ...

Studentwork var inriktat på studenter och unga akademiker som saknade långa CV men hade rätt förmågor och egenskaper för att lyckas i en roll. Vi tror att människor ska värderas utifrån hur de är som människor (soft skills) och mindre på vad som finns i deras CV (hard skills).

Vetenskapen visar tydligt att soft skills är den bästa förutsägaren för framtida jobbprestanda. Grundarna visste att framgångsfaktorerna skulle öka om de kunde kombinera tester, strukturerade intervjuer och onboarding på ett enkelt och datadrivet sätt. Och de hade rätt.

Strävan efter högre validitet och förutsägbarhet skulle några år senare ta Lucas till Gatwick Airport för att träffa Dr. Alan Redman för första gången.

2021: We are Clevry
Alan, Lucas och Tomas delade samma vision: Framtidens arbetsmarknad kommer att vara präglat av mer mänsklighet. Teknisk förändring och utveckling driver arbetslivet mot en soft skills-intensifierad marknad, där människor kommer att värderas mer baserat på hur de är och mindre på vad som finns i deras CV.

Mötet på Gatwick Airport ledde till ett strategiskt partnerskap som snart blev en fullständig fusion. Criterion, Psycruit, Studentwork och Sharper blev ett enat varumärke: Clevry. Tillsammans satsade de på att bli nummer ett inom soft skills och förändra rekryteringsbranschen till det bättre.

Det är vår kombination av ledande teknik och otroliga människor som får Clevry-magin att hända.