Celanese Production Sweden AB

Lediga jobb hos Celanese Production Sweden 


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Celanese du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Celanese. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Celanese du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

VEM ÄR CELANESE?

Vi är ingenjörer, forskare, operatörer och produktutvecklare. Vi är innovatörer, rådgivare, designers och problemlösare. Det viktigaste är att vi är partners – i att skapa värde för våra kunder med de lösningar vi erbjuder och i att förbättra världen genom våra kollegors handlingar.

VAD GÖR CELANESE?

Vi producerar produkter som gör våra liv lite enklare, genom att hjälpa kunder att förverkliga sina inspirerade idéer och innovationer. Från det globala produktionsnätverket för vår acetylkedja tillhandahåller vi material som är avgörande för den globala kemikalie- och färg- och beläggningsindustrin. Från vår breda portfölj av materiallösningar, utvecklar vi fordons- och konsumentelektronikdesigner och möjliggör livsförbättrande medicin-, mat- och dryckesprodukter – vi erbjuder lösningar till våra kunder för att hjälpa dem att lyckas.

VAR ÄR CELANESE?

Medan vi kallar Dallas, Texas hem för vårt huvudkontor, har vi cirka 7 500 anställda som arbetar för att betjäna våra kunder runt om i världen. Från Dallas till Amsterdam till Shanghai hanterar vi ett globalt nätverk av kommersiella kontor, tekniska centra och tjugosju produktionsanläggningar och ytterligare strategiska affiliate produktionsanläggningar.

Hitta lediga jobb hos Celanese här på Ingenjörsjobb.se