Bravida

Lediga jobb hos Bravida


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Bravida du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Bravida. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Bravida du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Om Bravida

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Därför finns Bravida.

Vi har bara en planet, men i Norden lever vi som om vi hade fyra. Bravida vill vara med och förändra utvecklingen genom att arbeta smart och effektivt för en bättre resurshushållning.

Vi erbjuder hållbara lösningar för fastighetens hela livscykel. När vi ansvarar för flera teknikområden och driver både service och installation skapar vi förutsättningar för dig som kund att samordna, optimera, spara och effektivisera – inte minst på energiområdet.

Vårt helhetsgrepp säkrar funktion, drift och proaktivt underhåll, och gör det möjligt att utveckla innovativa lösningar tillsammans med dig som kund. Det gör det också möjligt att koppla ihop installationerna så att vi kan optimera och bevaka dina anläggningar på distans.

Arbetsmiljö och säkerhet på Bravida

På Bravida har vi en nollvision för arbetsskador. Vi vill att varje medarbetare ska komma hem välmående och frisk från arbetet varje dag. Därför jobbar vi systematiskt med arbetsmiljö och säkerhet. Och därför säger vi stopp om det inte känns säkert att arbeta.

Bravida säger stopp

Vi på Bravida jobbar i en riskfylld bransch. Ingen vill skadas, men ändå händer det. Det vill vi ändra på.

Om vi inte kan garantera att det är säkert att utföra ett jobb, säger vi stopp. Ingen deadline är viktigare än våra medarbetares säkerhet.

Hållbarhet där livet pågår

Att leva hållbart är vår tids största utmaning. Platserna där livet pågår står idag för en stor del av världens klimat- och miljöpåverkan. Bostäder, arbetsplatser, skolor, sjukhus, butiker, och transporter – alla lämnar de ett avtryck.

Men det betyder samtidigt att bra fastigheter gör skillnad. Därför finns Bravida. Med helhetslösningar för service och installation hjälper vi våra kunder att skapa välfungerande fastigheter där människor trivs och kan leva hållbart.