Boverket

Sökord: boverket jobb, boverket lediga jobb

Boverket lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Hitta ditt nästa jobb hos Boverket idag! På Ingenjörsjobb.se har vi samlat alla lediga tjänster som Boverket har ute. Ansök enkelt via oss!

Boverket lediga jobb
Boverket tillhör Finansdepartementet och är en förvaltningsmyndighet för frågor om byggd miljö, fysisk planering, byggande och förvaltning av bebyggelse, hushållning med mark- och vattenområden samt boende och boendefinansiering. Ett jobb på Boverket innebär att du i första hand kommer att arbeta med frågor som rör samhällsplanering, byggande och boende. Låter detta som något för dig? Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle? Sök ett av Boverkets jobb enkelt via oss på Ingenjörsjobb.se.

Boverket jobbar för ett hållbart samhälle
“Ett hållbart samhälle med bra boende i livskraftiga miljöer.” – Så här lyder Boverkets vision. Boverket är en myndighet med ett livsviktigt uppdrag. De ska verka för att alla medborgares rätt till en bostad med god inomhusmiljö. De arbetar även för att alla medborgare ska vara delaktiga i samhället. Detta gör de bland annat genom att bidra till kunskapsbaserade rapporter till regeringen samt genom att öka kunskap hos kommuner, bransch och andra myndigheter. 

Det här innebär ett jobb på Boverket
På Boverket jobbar arkitekter, civilingenjörer, ekonomer, jurister, kommunikatörer, kulturgeografer och planerare. Tillsammans arbetar de med nationella frågor som rör samhällsplanering, byggande och boende. Boverket arbetar på uppdrag av riksdag och regering för att människor ska kunna ha en hög kvalitet på sitt boende. Huvudkontoret ligger i Karlskrona och de har även ett mindre kontor i Malmö.

Boverket jobb – där du får förmånliga arbetsvillkor
På Boverket är det en självklarhet att medarbetarna, som den viktigaste resursen, ska få förmånliga arbetsvillkor. Därför erbjuder de bland annat:
  • En friskvårdstimme i veckan och friskvårdsbidrag
  • Flexibel arbetstid
  • Generösa semestervillkor
  • Kompetensutveckling
  • Kompletterande ersättning när föräldrapenning tas ut
  • Möjligheten att arbeta på distans
  • Möjligheten att kombinera arbete och föräldraskap
  • Tjänstepension
Det finns en stark gemenskap bland de som jobbar på Boverket. Här arbetar man för att varje medarbetare ska trivas och att samvaron ska vara angenäm. På våren anordnas bland annat en utflykt och i slutet av året är det självklart julfest. Det erbjuds även filmkvällar och schackspel samt mer sportiga aktiviteter såsom innebandy, golf och tennis.

Sök ett av Boverkets lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Låter detta som arbetsplatsen för dig? Sök ett av Boverkets lediga jobb idag! När du hittar en tjänst som du är intresserad av klickar du på knappen “Läs mer” och kan sedan enkelt söka jobbet via länken i annonsen. Om du inte hittar en tjänst som du känner passar dig kan du alltid starta en bevakning. Då mejlar vi dig så snart ett nytt jobb hos Boverket kommer ut.

Ta chansen och sök ett av Boverkets jobb redan idag!