Borealis

Borealis är en ledande europeisk tillverkare av plastprodukter och material. Företaget grundades år 1949 och har idag verksamhet i över 120 länder. Borealis erbjuder en bred portfölj av lösningar inom områden som infrastruktur, förpackningar, energieffektivitet och hushållsapparater.

Företaget har en stark historia av innovation och är engagerat i att utveckla hållbara produkter och lösningar. Borealis är dedikerat till att minimera sitt eget miljöpåverkan och är en aktiv deltagare i samhällsfrågor som klimatförändringar och sårbar hållbarhet.

Borealis har vunnit en mängd priser för sin framgång och ledarskap inom branschen. De har också etablerat strategiska samarbeten med ledande företag och organisationer för att driva framsteg och innovation.

Med en kompromisslös inställning till kvalitet och kundservice, har Borealis visat sig vara en pålitlig partner för sina kunder. Företaget fortsätter att utveckla nya lösningar och arbetar ständigt för att göra världen en bättre plats genom sina produkter och tjänster.

Lediga jobb ingenjörsjobb hittas hos oss på Ingenjörsjobb.se