Bonava

Sökord: bonava jobb
bonava lediga jobb

Bonava lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Hitta ditt nästa jobb hos Bonava på Ingenjörsjobb.se. Vi har samlat alla lediga tjänster hos Bonava som utvecklar hem och levande platser åt människor!

Bonava lediga jobb
Vill du vara med och skapa trygga hem och levande platser som kommer ha stor betydelse för många människor? Bonava är företaget som utvecklar hem och områden i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping och Umeå och nu kan du bli en del av ett engagerat team med stort kundfokus och passion för det de gör. Här på Ingenjörsjobb.se ser du alla Bonavas lediga jobb i en överskådlig lista. Oavsett vilken roll du söker kan du hitta jobbet här. Finns det ingen tjänst ute för tillfället som passar dig? Starta en bevakning så mejlar vi dig så fort ett nytt jobb hos Bonava kommer ut.

Bonava jobb – Hem där människor kan leva
Bonava jobbar passionerat och engagerat för att skapa hem och platser där människor kan bo, leva och trivas. De är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa och de första i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Här jobbar 2 100 personer i länder såsom Tyskland, Finland, Danmark, Estland, Lettland och Litauen vilket innebär att du får möjligheten att skapa ett brett globalt nätverk.

Bonava arbetar med hela bostadsprocessen som ser ut som följer:
  1. Förvärv av mark
  2. Design och utveckling
  3. Försäljning och marknadsföring
  4. Produktion
  5. Kundservice
Ett team hos Bonava inkluderar bland annat affärsutvecklare, strateger, projektchefer, kalkylingenjörer, arkitekter, hållbarhetsexperter, inköpare, produktionsledare, entreprenörer, bostadsrättshandläggare, inredningsansvariga, försäljningspersonal, förvaltare och kundservice vilket innebär att det finns oändliga möjligheter för dig oavsett vilken roll du har. Hos Bonava får människorna vara i främsta rummet och man strävar alltid efter att skapa ett hem där människor kan leva sina liv och skapa historier.

Jobba hos Bonava
När du jobbar på Bonava får du vara med på en spännande resa. Hos Bonava är det inte bara hem som växer fram utan här får du som medarbetare möjligheten att växa både som person och i din karriär. Inom företaget finns mängder med kunskap och expertis inom olika områden och i en öppen och givande företagskultur får du chansen att lära dig nya saker varje dag. Alla arbetar mot gemensamma mål och med gemensamma värderingar och du uppmuntras alltid att komma med nya tankar och idéer. När framgångar nås tillsammans firar man också tillsammans vilket ger ny energi för att fortsätta göra bra resultat.

Ett jobb hos Bonava innebär även att du får ta del av en rad förmåner. Bland annat är det stort fokus på hälsa och välmående då det är viktigt att alla ska må bra och trivas med Bonava som sin arbetsplats.

Sök ett av Bonavas lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Känns Bonava som en arbetsplats där du kan trivas? Sök ett av Bonavas lediga jobb som du hittar här på Ingenjörsjobb.se. När du hittat en tjänst som är intressant klickar du bara på knappen ”Läs mer” och får upp alla information om den aktuella tjänsten. Sedan söker du jobbet via länken du hittar i annonsen och har tagit första steget mot din nya karriär! 

Sök ett av Bonavas lediga jobb och var med och skapa Sveriges framtid!