Blinkfyrar

Lediga jobb hos Blinkfyrar


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Blinkfyrar du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Blinkfyrar.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Blinkfyrar du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Vi leder den digitala vägmärkeshanteringen


Blinkfyrar har ända sedan starten 1960 fokuserat på innovation och produktutveckling. Detta fokus har tagit oss till den marknadsledande position vi har idag inom vägmärken, trafikavstängningsmaterial, trafiksäkerhetsutrustning och digital vägmärkeshantering.

Med en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation är Blinkfyrar en viktig leverantör till privata aktörer och entreprenörer, stat och kommuner. Vi har även en stabil exportverksamhet av kompletta produkter samt montagematerial.

Vi är ett privatägt företag med drygt 60 anställda och en omsättning på cirka 200 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Staffanstorp, 15 minuters bilväg från Malmö och nästan lika kort avstånd från Sturups flygplats. Vi har filialer i Göteborg, Stockholm och Sundsvall.

Blinkfyrar ägs av Söderbergföretagen, vars mål för företaget är fortsatt expansion.

Blinkfyrar kan erbjuda många specifika lösningar för avgränsade behov, samtidigt är det först när hela kedjan utnyttjar bästa tillgängliga teknik som den fulla potentialen används.
 
För att uppnå vår vision att bli en vägmärkestillverkare av yppersta världsklass tar vi hjälp av all tillgänglig teknik. Vi är oftast först att implementera nya lösningar.
 
Blinkfyrar var först med ett beräkningsprogram för hållfasthetsberäkning av vägmärken. Vi var först med digital produktion av vägmärkesreflex och är nu först med ett helt digitalt flöde.
 
Med vår Skyltgenerator kan du som kund själv rita vägvisare, gatunamn och andra enklare vägmärken. Flödet genom Blinkfyrar är helt digitalt: beställning görs i kundens portal som läses in i vårt affärssystem, ordern hanteras helt digitalt och slutligen skickas fakturan digitalt.

Affärsidé
Blinkfyrar är specialisten på produkter och tjänster för trafiklösningar och digital skyltning som guidar Dig som är på väg. Vi är en helhetspartner till alla aktörer inom infrastruktur. Genom att möjliggöra effektiva och säkra trafikflöden är vi en aktiv part i utvecklingen av det moderna och hållbara samhället. 

Vision - en vägmärkestillverkare i yppersta världsklass
Blinkfyrar är specialisten på produkter och tjänster för trafiklösningar och digital skyltning, som visar vägen till det moderna och hållbara samhället. Vi ska även i framtiden vara Sveriges största vägmärkesproducent och den man vänder sig till i dessa frågor.

Genom nytänkande, engagemang och pålitlighet arbetar vi ständigt med att förbättra och utveckla marknaden med säkra trafikflöden, produkter i tiden och kundnära utvecklingsprojekt.

Via förvärv har vi numera ännu större kunskap om digitala skyltlösningar och LED. Det passar väl in i den digitala resan vi är mitt uppe i.