Attentec

Lediga jobb hos Attentec


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Attentec du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Attentec. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Attentec du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Vi är Attentec
Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade och innovativa utvecklare.


Vårt varför

Vi älskar att utmana oss själva och våra kunder för att få människor och företag att växa.

Vår affärsidé
Attentec är en expertkonsult och lösningsleverantör specialiserad på internet of things.
Våra kunder är företag och organisationer i Norden.


Affärsnytta med internet of things (IoT)

Med Internet of things skapar Attentec affärsnytta genom att öka företags och organisationers effektivitet, minska risker och genom att skapa förutsättningar för helt nya affärer och affärsmodeller.

Med över 100 framgångsrika IoT-projekt är Attentec en ledande expert och lösningsleverantör av IoT-lösningar. Tillsammans med våra kunder tar vi fram affärsnytta, hållbara affärsmodeller, analyserar systemkrav och realiserar IoT-lösningar. Efter leverans säkerställer vi lösningens tillgänglighet genom förvaltning och vidareutveckling.

Attentec har de specialistkompetenser som krävs för att driva alla delar av ett IoT-projekt. Vi tillämpar ett agilt förhållningssätt för att skapa ett nära och effektivt samarbete mellan oss, kunden och andra partners. Arbetssättet resulterar i framgångsrika projekt som verkligen levererar kundnytta. 

Vi finns idag i Stockholm, Linköping och Oslo.

Attentec är ett Great Place to Work®
Vi har alltid strävat efter att vara en av de bästa arbetsplatserna för engagerade människor. Attentec vill vara en arbetsgivare som ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och trivas på sin arbetsplats och som samtidigt hjälper våra kunder på ett sådant sätt att de kan bli världsledande med innovativ teknik.

Därför var vi med i utvärdering av “Sveriges bästa arbetsplatser” och blev certifierade som ett Great Place To Work® vilket glädjer oss enormt. 

På Attentec har vi en företagskultur som vi är stolta över.  Våra ledord är ”Engagemang och resultat”. Denna devis ligger till grund och ska vara vägledande för vårt sätt att vara mot varandra, våra kunder och samarbetspartners.

Hitta lediga jobb hos Attentec här på Ingenjörsjobb.se