Atlas Copco

Sökord: Atlas copco jobb, atlas copco lediga jobb, atlas copco careers,

Atlas Copco lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Utveckla och möjliggör allt från produktion av livsmedel till rymdresor tillsammans med Atlas Copco. Läs mer och sök lediga jobb på Ingenjörsjobb.se.

Atlas Copco lediga jobb
Vill du vara med och möjliggöra allt från livsmedelsproduktion till rymdresor med innovativa lösningar och produkter? I sådana fall är ett av Atlas Copcos lediga jobb något för dig! Med expertis i branscher världen över hjälper Atlas Copco sina kunder att växa. Här på Ingenjörsjobb.se kan du hitta alla lediga tjänster på detta uppfinningsrika företag. Om du för stunden inte har möjlighet att skicka iväg en ansökan kan du spara de lediga jobben du är intresserad av och återkomma till dem vid ett senare tillfälle. Detta gör du genom att klicka på hjärtat i annonsen. Är du nyfiken på en specifik tjänst kan du klicka på knappen “Läs mer” och får då upp all information om den aktuella tjänsten.

Atlas Copco Careers
Atlas Copco har vuxit och finns nu tillgängliga globalt i över 180 länder. Detta ger dig obegränsade jobbmöjligheter på ett företag där man bryr sig om varandra och världen. Med ett jobb på Atlas Copco har du kontrollen över din egen karriär och din personliga utveckling. Innovationer börjar med idéer, och idéer utvecklas av människors engagemang. Hos Atlas Copco får du chans att agera som entreprenör så att dina idéer kan göra verklig skillnad i världen och ge människor bättre livskvalitet.

För dig som är student kan en praktikplats eller examensarbete vara en bra ingång, då kan du få chansen att använda dina kunskaper inom ett globalt företag samt utföra ett meningsfullt arbete. Oavsett om det är försäljning eller ingenjörsarbete du vill lära dig mer av och växa inom så kan Atlas Copco erbjuda dig det. De har även ett årligt mentorskapsprogram framtaget av kvinnor för kvinnor. Programmet är ämnat att väcka intresse och öka förståelsen om arbetet inom en global industrikoncern.

Atlas Copco jobb – där industriella idéer växer
Atlas Copco jobbar för att ge innovativa lösningar inom ett flertal affärsområden:

Energiteknik – Här erbjuder Atlas Copco lösningar för energi, flöde och luft genom produkter som generatorer, ljustorn, portabla kompressioner och pumpar. De utvecklar hållbara lösningar inom flera industrisegment.
  • Industriteknik – Atlas Copco hjälper sina kunder att ta ännu ett kliv in i den digitala eran med moderna industriverktyg och monteringssystem som ger en smartare produktion.
  • Kompressorteknik – Här erbjuder Atlas Copco sina kunder energieffektiva och miljövänliga lösningar för tryckluft och gas.
  • Vakuumteknik – För en ren miljö eller ett tryck under atmosfäriska nivåer behövs en vakuumtillförsel som är kontinuerlig. Atlas Copco tar fram energieffektiva vakuumlösningar för industriella industrianläggningar världen över.
Sök ett av Atlas Copcos lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Är du redo att ta ditt nästa steg i karriären? Sök ett av Atlas Copcos lediga jobb idag! Hittar du inte en tjänst som känns rätt för dig just nu kan du starta en bevakning hos oss på Ingenjörsjobb.se. Då mejlar vi dig så fort en ny ledig tjänst kommer ut.