Assa Abloy

Sökord: Assa abloy jobb, assa abloy lediga jobb

Assa Abloy lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Assa Abloy är Sveriges ledande leverantör av lås och säkerhet. Sök lediga jobb hos Assa Abloy idag. Du kan läsa mer om deras tjänster på Ingenjörsjobb.se.

Assa Abloy lediga jobb
Vill du arbeta hos Sveriges ledande leverantör av lås och säkerhet? Med ett jobb på Assa Abloy bidrar du till en ökad trygghet, säkerhet och bekvämlighet. På Ingenjörsjobb.se samlar vi alla Assa Abloys lediga jobb. Är du intresserad av att jobba på detta företag men hittar inte en ledig tjänst som passar dig för tillfället? Starta en bevakning så meddelar vi dig så fort en nya tjänster kommer ut!

Assa Abloy jobb – Höga ambitioner och engagemang
För Assa Abloy är hållbarhet en viktig drivkraft och något de ser till att integrera i hela deras värdekedja. Detta görs bland annat genom innovation och genom att utvärdera nya produkter utifrån ett livscykelperspektiv – produkterna ska bidra till bättre isolering och att spara energi. Allt görs med ambitionen att leverera högkvalitativa produkter som inte bara uppfyller alla krav utan även överträffar kundernas förväntningar. Genom noga kontroll av leverantörer och koncernbolag ser Assa Abloy till att inköp och tillverkning påverkar miljön så lite som möjligt. Genom att söka ett av Assa Abloys lediga jobb kan du vara med och bidra till en säkrare värld på ett hållbart företag.

Assa Abloy Opening Solutions Sweden
Assa Abloy Opening Solutions Sweden designar, tillverkar och säljer en mängd lås med olika funktioner. De kombinerar lokal expertis med globala kunskaper för att ta fram dörrlösningar som uppfyller varje unik byggnads behov. Assa är även stolta över att kunna hjälpa arkitekter att göra verklighet av sina visioner, detta med produkter som smidigt och diskret kan integreras i såväl moderna som historiska dörrlösningar. Bli en del av teamet och sök ett av Assa Abloys jobb idag.

Välutvecklade hållbarhetsstrategier
Ett gemensamt engagemang är viktigt för att möjliggöra hållbarhet och det vet man på Assa Abloy. Medarbetarna arbetar enligt företagets hållbarhetsstrategi, vilket inkluderar miljöhänsyn och utveckling av hållbara produkter men även socialt ansvar, hälsa och säkerhet. 

Assa Abloy jobbar för: 
  • Hållbar innovation – Kunderna ska bli erbjudna hållbara lås- och säkerhetslösningar. 
  • Noll avfall – Med mantrat “Minska, Återanvänd, Återvinn”, strävar företaget efter att minska avfallet där det är möjligt.
  • Miljövarudeklarationer – För en mer transparent och hållbar industri som verkar på global skala har Assa tagit fram miljövarudeklarationer inom en mängd produktkategorier.
  • Utbildning – För att öka medvetenheten om frågor inom hållbarhet utbildas medarbetarna så att de kan verka på mer effektiva, innovativa och hållbara sätt.
Sök ett av Assa Abloys lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Låter ett jobb på Assa Abloy som något för dig? Hitta din nya tjänst i vår lista med lediga jobb hos Assa Abloy och klicka på knappen “Läs mer” för att få upp all information om den tjänst som verkar intressant. Du kan även spara tjänsten som du är intresserad av om du skulle vilja ansöka senare. Det gör du genom att klicka på hjärtat i annonsen här på Ingenjörsjobb.se.

Gör människors vardag säkrare – Sök ett av Assa Abloys lediga jobb idag!