ApoEx

Lediga jobb hos ApoEx 


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos ApoEx du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för ApoEx. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos ApoEx du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om ApoEx
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?

Vårt kvalitetsarbete
Vi på ApoEx vill förenkla och förbättra för vården genom att erbjuda en helhetslösning av varor och tjänster till privat och offentligt drivna vårdgivare. Vi utgår från kundens utmaningar och har som mål att inom ramen för vårt strategiska partnerskap utveckla framgångsrika lösningar.

ApoEx kvalitetsarbete innebär att vi ser synpunkter, idéer och rapporterade avvikelser som möjligheter till utveckling och förbättring. Kvalitetsarbetet syftar ytterst till att kunden skall vara trygg med att våra leveranser håller överenskommen kvalitet.


Vårt miljöarbete
På ApoEx pågår ett kontinuerligt arbete för att vi ska ha en så liten negativ påverkan på vår miljö som möjligt. ApoEx beslöt även tidigt att standardisera verksamheten genom ISO-certifiering. Certifieringen definierar ApoEx processer, hur vi skall arbeta för att nå våra mål och hur vi kontinuerligt förbättrar oss för att ha en så liten negativ påverkan som möjligt. 

För oss är största miljöpåverkan kopplad till våra transporter. Därför tycker vi att det är extra viktigt att aktivt kunna klimatkompensera för alla våra produkttransporter och tjänsteresor. Vi på ApoEx gör detta genom ett projekt som drivs av organisationen Zero Mission

Zero Mission hjälper årligen en mängd aktörer att genom klimatkompensering direkt ta ansvar för sina utsläpp. Projektet som ApoEx sponsrar håller till på Madagaskar med syfte att ersätta behovet av ved och kol med effektiva spisar, vilka bland annat drivs av solenergi. Utöver klimatkompensering bidrar även projektet till förbättrade levnadsförhållanden, jobbtillfällen och utbildningar som uppmärksammar vikten av att bevara de snabbt krympande skogarna på Madagaskar.

 
Socialt ansvar