Alfa Laval

Lediga jobb hos Alfa Laval

Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Alfa Laval du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Alfa Laval. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Alfa Laval du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Alfa Laval är en ledande, global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som grund bidrar Alfa Laval till att lyfta produktivitet och konkurrenskraft hos kunder i olika industrier, världen över. Vi definierar deras utmaningar och levererar hållbara produkter och lösningar som möter deras behov – främst inom energi, miljö, livsmedel samt den marina industrin

Syftet med det vi gör
Vårt syfte ger oss drivkraft och motivation i vårt dagliga arbete. Vi ska ge kunderna förstklassig service. Vår arbetsplats ska vara spännande och inspirerande. Och allt vi gör ska utgå från hållbarhet som genetisk kod. Utifrån detta har vi definierat vårt syfte: att skapa framgång för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Kunden i fokus
Vi fokuserar på kostnadseffektiva och innovativa lösningar som är avgörande för att industrier ska kunna rena, förädla och återanvända material och naturresurser. Vår drivkraft är att optimera våra kunders processer, att skapa hållbar tillväxt och att ligga i täten för utvecklingen. Vi strävar efter ett nära samarbete och är lyhörda för deras behov. Det innebär att vi alltid engagerar oss till det yttersta för att de ska kunna uppnå sina affärs- och hållbarhetsmål.

Uppmuntra medarbetarna att växa
Vår företagskultur är öppen, stödjande och informell. På så sätt skapas ett arbetsklimat där medarbetarna kan förverkliga sina talanger och utvecklas i sina yrkesroller. Genom att delegera ansvar visar vi tillit vilket skapar en grogrund för dem att växa. Alla behandlas med respekt och vi använder det goda exemplet som förebild. Vi är fast beslutna om att attrahera, utveckla och behålla de mest kreativa och vetgiriga medarbetare i vår bransch.

Skapa en bättre värld, varje dag
För oss innebär hållbarhet en kombination av nödvändighet och affärsnytta. Våra teknologier bidrar till ett mer hänsynsfullt utnyttjande av naturresurserna. Vi driver hela tiden på för att minska miljöpåverkan från många olika industrier genom förbättrad energieffektivitet och värmeåtervinning, effektivare vattenrening samt minskade utsläpp. Såväl på land som till havs. Helt i linje med vårt motto Advancing better™.