AkzoNobel

Lediga jobb hos AkzoNobel


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos AkzoNobel du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för AkzoNobel . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos AkzoNobel du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


AkzoNobel Sverige

AkzoNobel har en passion för färg. AkzoNobel Sverige grundades 1646, då under namnet Bofors. I Sverige har AkzoNobel cirka 1000 anställda på sex orter. Bland våra välkända varumärken finns bland andra Nordsjö, International, och Sikkens

AkzoNobel har en passion för färg. AkzoNobel Sverige grundades 1646, då under namnet Bofors. I Sverige har AkzoNobel cirka 1000 anställda på sex orter. Våra kunder är allt från professionella målare, byggbolag och konsumenter till globala kunder som Ikea, Tarkett, Siemens, SSAB med flera. Bland våra välkända varumärken finns International, Cuprinol, Nordsjö och Sikkens.

AkzoNobel koncernen är ett ledande globalt färgföretag som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg som ytskydd. Cirka 34 500 engagerade medarbetare världen över skapar tillsammans förutsättningar för en mer färgglad vardag för våra kunder och konsumenter. Vi är verksamma i över 150 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. 

AkzoNobel som arbetsgivare

Hos AkzoNobel är det vår tro att vi inte kan utveckla verksamheten i snabbare takt än vi utvecklar våra medarbetare. Hos oss erbjuds du intressanta och utvecklande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i din roll, utveckla dina talanger och växa som människa. Vi är ett globalt ledande företag där din nästa arbetsplats kan finnas var som helst i världen.

Vi uppmuntrar våra anställda att utvecklas genom nya erfarenheter och till att ta sig an nya roller inom bolaget, både inom och utom ett yrkesområde och genom att axla roller med större ansvar eller till exempel som ledare.

För att du ska kunna bli ännu bättre på det du gör erbjuder vi också utbildningar för att hjälpa dig att nå dina mål och utveckla din professionella kompetens såväl som personliga egenskaper.

Är ditt nästa steg i karriären i en roll hos oss? AkzoNobel erbjuder ett brett utbud av yrkesroller och tjänster samt examensarbeten- och praktikroller, Läs mer om våra lediga tjänster och andra möjligheter inom AkzoNobel via länken nedan.
.