AFRY

Lediga jobb hos AFRY


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos AFRY du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för AFRY. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos AFRY du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om oss

AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster, med en global räckvidd
Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Modig
Vi tänker stort och uppmuntrar entreprenörskap för att öka värdet. Utmana varandra och fatta djärva beslut, alltid ta ställning för det vi tror på.

Hängiven
Vi har en unik mix av kompetenser och vi brinner alla inom vårt område. Genom att dela med oss av vår expertis och insikter för att göra skillnad, drivs vi av vår nyfikenhet att växa och lära oss mer.

Lagspelare
Vi delar idéer och samarbetar över gränserna för att ta vara på nya möjligheter. Vi utmanar, stöttar och tar fram det bästa ur varandra, vi tror på kraften i olikheter.

Hitta lediga jobb hos AFRY här på Ingenjörsjobb.se