Additude

Lediga jobb hos Additude


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Additude du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Additude . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Additude du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Unik kombination av kompetens och tjänster som skapar teknisk innovation, tillväxt och produktutveckling i världsklass

Additude är en företagsgrupp bestående av ledande innovations-, konsult- och headhunting företag med målet att vara marknadens och våra uppdragsgivares ledande partner avseende innovationsprocesser, produktutveckling och tillväxt.

Våra tjänster och vår kompetensinriktning är indelad i tydliga verksamhetsområden där ambitionen är att vara ledande inom den sektor man verkar, men där synergin mellan dem är unik och ofta avgörande. Tjänsterna tillhandahålls genom Additude Innovation, Additude Embedded, Additude Excellence, Additude Software, Additude Industry, Additude Client Solution och Additude Headhunting.

Kombinationen av vår totala bredd, vårt kompletta tjänsteutbud och varje enhets djupa specialisering gör att Additude som en av få parter kan leverera både innovationsstöd, strategisk rådgivning, organisk tillväxt och kompletta IOT lösningar innefattande bla. konstruktion, design, elektronik, inbyggda system och mjukvara.

Resultatet blir produktutveckling i världsklass, uppdragsgivare som växer, en region som stärker sin internationella konkurrenskraft och medarbetare som genom kombinationen av djup specialisering och multidisciplinära projekt når en oöverträffad kompetensutveckling

Över 300 uppdragsgivare och en årlig tillväxt sedan 2009 som är 5 gånger högre än branschen i snitt talar sig eget språk. Vi är inte enbart med och påverkar framtiden, vi gör den bättre.


Vision
Additudes vision är att vara teknikintensiva verksamheters och hela regioners ledande tillväxtmotor. Detta genom en unik kombination av tjänster som tillsammans skapar en nödvändig helhet vi är ensamma om att erbjuda. 

Vår marknad är i konstant utveckling  samtidigt som både innovations-, konsult- och headhuntingbranchen är i behov av förnyelse. Additude skall vara en ytterst aktiv del av att driva den förnyelsen genom att se möjligheter, tänka i okonventionella banor och att ständigt utmana oss själva. 

Vår vision är även att vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för Sveriges mest drivna ingenjörer och ledare där passionen att påverka och utveckla en uppdragsgivare är en central drivkraft.

Utöver detta vill vi skapa trovärdighet genom att själva uppnå en tillväxt som med bred marginal överstiger branschsnittet.

Utveckling
Additude grundades 2009 kring en affärsidé som fortfarande idag är intakt.

Sedan starten 2009 har den organiska och genomsnittliga tillväxten varit 49% per år samtidigt som branschsnitet legat på 9%. Additude tar löpande marknadsandelar och har idag över 300 uppdragsgivare fördelat inom flertalet branscher och sektorer.

Additudes starka tillväxt har kombinerats med en mycket god lönsamhet vilket lett till 4 ggr bättre kreditvärdighet än branschen i snitt, AAA rating, VVV rating, UC Guld rating, utnämnt till Gasellföretag samt nomineringar på näringslivsgalor.

Det ska vara tryggt att både arbeta hos och med Additude.


Värderingar
På Additude lever vi efter våra värderingar. Därför har vi heller aldrig behövt ändra dem!

Vilja vara bäst
Vi har en ambition och vilja att vara bäst, men vi har det genom att samtidigt visa omtanke och respekt.
Vi vill alltid leverera det bästa och vi tar fullt ansvar för att nå högsta möjliga kvalitet.
Vi har modet att lyckas och ser utmaningar som utvecklande.

Överträffa förväntningar

Vi vill överträffa våra kunder, partners och medarbetares förväntningar – vi vill att de skall bli förtjusta.
Vi är ambitiösa, engagerade och ansvarstagande. Vi jobbar tills vi uppnått våra mål. Vi lyssnar och följer våra
kunders önskemål samtidigt som vi tror på oss själva och tar ställning, har åsikter och ger råd för att leverera de
bästa lösningarna. Vi vill alltid leverera det bästa och vi tar fullt ansvar för att nå högsta möjliga kvalitet.

Visa omtanke
Att visa omtanke och respekt är en självklarhet för oss. Vi arbetar tillsammans och vill hjälpa varandra att lyckas.
Vi behandlar andra som vi själva vill bli behandlade. Vi uppmuntrar, ger beröm och känner en stolthet inför varandra
och andras insatser. Arbetsglädje är något vi alla känner och tar ansvar för.