Volvo Car Corporation

Lediga jobb hos Volvo Cars


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Volvo Cars du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Volvo Cars. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Volvo Cars du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om oss
Volvo Cars har alltid varit ett varumärke för människor som bryr sig om andra människor och världen vi lever i. Därför har vi bestämt oss för att göra livet enklare, bättre och säkrare för alla.

Vår historia
Vi började tillverka bilar 1927, eftersom vi ansåg att ingen annan gjorde bilar som var tillräckligt starka eller säkra för svenska vägar. Läs mer om våra modeller och viktiga milstolpar under åren.

Hållbarhet
Hållbarhet är lika viktigt för Volvo Cars som säkerhet. Genom att arbeta för klimatneutralitet, omfamna den cirkulära ekonomin och bedriva vår affärsverksamhet på ett ansvarsfullt sätt gör vi vad vi kan för att skydda planeten och bidra till ett mer rättvist samhälle.

Klimatneutralitet
Vi är en del av problemet med klimatförändringar och måste därför vara en del av lösningen. Det är vårt ansvar att agera. Genom att minska utsläppen av koldioxid i hela vår värdekedja är det vår målsättning att vara ett klimatneutralt företag senast 2040.

Klimatneutral tillverkning
Vi strävar efter att ha en klimatneutral tillverkning 2025. Redan idag drivs våra globala anläggningar med över 80 procent förnybar energi – och sedan 2008 har alla våra europeiska anläggningar drivits med vattenkraft.

Samarbetar med leverantörer
Att minska utsläppen i vår leveranskedja är avgörande för att nå vårt klimatmål. Vi uppmuntrar därför våra toppleverantörer att använda 100 procent förnybar energi till 2025 och att utveckla en mer cirkulär strategi för material.

Säkerhet
Volvo Cars har varit en ledande aktör inom bilsäkerhet i flera decennier. Det kommer aldrig att förändras. Vår vision är att ingen ska bli allvarligt skadad eller omkomma i en ny bil från Volvo.