Snabbfakta

    • Frövi

Ansök senast: 2023-01-15

Virkesköpare - Södra Svealand

Publicerad 2022-11-16

Vi söker nu virkesköpare till Billeruds skogsavdelning, köpdistrikt Södra Svealand, till team Sala med placering i Sala. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs, Marma Skogs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Billerud är inne i en inspirerande expansionsfas & erbjuder även ett högintressant förmånspaket. Som ny Virkesköpare kommer du dessutom att få genomgå Billeruds interna Virkesköparskola.

Som Virkesköpare på Billerud köpdistrikt Södra Svealand, är du en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Din främsta uppgift är att köpa in virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke. Tjänsten som virkesköpare är mångfacetterad och bred, där du kommer i kontakt med alla delar i värdekedjan. Som Virkesköpare är du skogsägarens kontakt i allt såsom skoglig rådgivning, avtalstecknande, planering, avverkning och skogsvård i form av markberedning, plantering och röjning, samt skogsbruksplaner. Du kommer att ingå i något av våra tre virkesköparteam för köpdistrikt Södra Svealand. Inom teamen jobbar vi tillsammans mot gemensamma teammål. För dig som blir ny i teamet finns ett bra mentorskap i övriga teammedlemmar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god skoglig kunskap förvärvad genom erfarenhet och/eller skoglig högskoleutbildning. Är du rätt person kan även viss grundläggande skoglig viderutbildning erbjudas.

Personliga egenskaper

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tycker du om att ha kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med skogsägarna. Du har ett eget driv och trivs med att jobba självständigt och strukturerat för att uppnå dina och köpdistriktets mål. Du kommer att behöva resa inom köpdistriktet, varför B-körkort är en förutsättning.

Kontakt

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-11.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gustaf.sjogren@randstad.se. Urval sker löpande.

Liknande jobb: