Snabbfakta

    • Stockholm
  • Deltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-04-27

Vill du arbeta med utbildning?

Publicerad 2023-02-26

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna, omfattning, längd och placering varierar beroende på uppdrag. Du kan arbeta på uppdrag som konsult via oss på Clockwork eller bli presenterad för någon av våra samarbetsskolor som vi hjälper i rekryteringsprocesser. Om du har eget företag och vill arbeta som underkonsult och fakturera för ditt arbete är det också ett alternativ. Vi hjälper gymnasieskolor, vuxenutbildningar och yrkesutbildningar med kompetensförsörjning.

Din profil
Vi fyller på vår kandidatbank och vill komma i kontakt med dig som vill utbilda inom ditt specialistområde. Vi ser att du har arbetslivserfarenhet och är utbildad inom; programmering, elkonstruktion, byggnadsingenjör, maskininlärning, IT-säkerhet, spelutvecklare eller JAVA. Men är intresserade av att komma i kontakt med flera olika profiler, då våra förfrågningar varierar utifrån kundens behov. Det är en stor fördel om du tidigare har undervisat alternativt har annan pedagogisk erfarenhet, du behöver även besitta en god social förmåga.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vi utökar vårt nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-03-10
  • Västra Frölunda
  • Heltid
Publicerad: 2023-03-16
  • Örnsköldsvik
  • Heltid