Snabbfakta

  • Sundbyberg

Kategorier:

Ansök senast: 2022-12-11

Vill du arbeta med kliniska utvärderingar?

Publicerad 2022-10-12

Prevas är ett konsultföretag och ett ledande designhus inom produktutveckling. Vi har nu varit med och utvecklat Life Science produkter i mer än 30 år! Vårt mål är att driva och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik i världsklass till våra kunder. Nu söker vi dig som har erfarenhet av kliniska utvärderingar

Prevas befinner sig i en mycket spännande fas där vi växer starkt inom medicinteknik.

Vi jobbar med många olika produkter både inom medicinteknik och in vitro diagnostik. Vi får fler och fler uppdrag där våra kunder behöver support med den kliniska utvärderingen. Detta är ett område som ställer högre och i flera fall mycket högre krav i samband med införandet av MDR / IVDR.

Vi arbetar idag med kliniska utvärderingsplaner, litteraturstudier, kliniska studier och kliniska utvärderingsrapporter etc. för de kunder vi har. Men vi behöver bli fler med denna kompetens. För rätt person finns här en möjlighet att komma in i en mycket engagerad organisation samt få en nyckelroll i Prevas utveckling inom Life Science. Du kan även komma att arbeta med att initiera/hantera kliniska studier med eller utan sk CRO-bolag.


Möjligheter med rollen
Vara en del av en värderingsdriven företagskultur där samtliga medarbetare bidrar med ett mycket starkt engagemang, driv och vilja att utveckla bolaget och våra kunder.
Vara en del av företag (våra kunder) med innovativa, högkvalitativa och världsledande produkter.
Vara en del av ett erfaret och mycket kompetent team där kunskap och erfarenhetsdelning står i fokus

Du kommer att få relevant utbildning inom regulatoriska regelverk för att inom ramen för ditt ansvar kunna bemöta de kliniska kraven på oss som tillverkare

Om dig i din yrkesroll
Arbetet kräver förmåga att vara strukturerad, kommunikativ och pedagogisk. Du beskriver dig själv som analytisk och gillar problemlösning.

 • Meriterande med klinisk bakgrund som sjuksköterska eller läkare. Gärna med fokus på aktiva produkter inklusive fristående mjukvara och appar.
 • Marknadsdriven personlighet, du är duktig på att få kontakt med människor och på att skapa långsiktiga relationer. Du gillar dialog och lyssnar lika gärna som du talar. Du kan analysera bakgrunden till evidens och se den utifrån sitt sammanhang.
 • Effektiv kommunikatör med mycket god muntlig/skriftlig kommunikation/presentationsförmåga (Svenska och Engelska). Gärna ett intresse för att hålla utbildningar och seminarier.
 • Förmåga att förstå vetenskaplig litteratur och använda kliniska data som en nyckelfaktor i olika perspektiv.
 • Förmåga att skapa ”clinical evalution plan”, litteraturstudier och clinical evaluation report (CER). Arbetet genomför du utifrån etablerade rutiner och guidelines, både interna och externa (t ex MDCG).

Hur är det att vara konsult på Prevas?
Om konsultrollen är ny för dig kommer du märka att det är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga ansvar och uppgifter i olika miljöer. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag, såväl för dig som är senior och kommer in med mycket erfarenhet som för dig som är relativt ny inom området.

För mer information om tjänsten, kontakta Pauline Tryvall 070241 24 51, pauline.tryvall@prevas.se eller Sara Löfberg 072 454 82 29, sara.lofberg@prevas.se 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-01
 • Göteborg
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-22
 • Västra Frölunda