Snabbfakta

    • Oskarshamn
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-01-09

Vill du arbeta med ett av vår tids viktigaste miljöskyddsprojekt? SKB söker nu en byggnadsingenjör till anläggningen i Oskarshamn.

Publicerad 2022-11-10


SKB:s uppdrag är att ta hand om Sveriges radioaktiva avfall. Det är ett av vår tids viktigaste miljöskyddsprojekt. Vi bidrar till trygghet för människor och miljö under mycket, mycket lång tid framåt. Din uppgift är att tillsammans med dina kollegor sköta underhållet på vår anläggning, Clab, i Oskarshamn. Arbetet ställer mycket höga krav på samarbetsförmåga, säkerhetstänkande och ansvarstagande. Är du redo för ett stort och viktigt uppdrag? Nu söker SKB en engagerad och noggrann medarbetare för att arbeta med underhållsfrågor inom berg, bygg och betong.

Om tjänsten
Arbetet bedrivs inom enheten för drift och underhåll som ansvarar för underhåll på mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab, inom områdena mekanik och bygg. Gruppen består av tio medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter i gruppen är förebyggande underhåll, felavhjälpning, tekniska resurser i projekt samt administrativa uppgifter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•Planera, bereda, och optimera underhåll inom fackområde berg, bygg och betong. Arbetet sker till viss del tillsammans med inhyrd personal via ett samarbetsavtal. •Initiera förändringar samt utgöra teknisk resurs eller montageledare i projekt •Driva mindre ändringsarbeten •Ta fram och granska instruktioner och anläggningsdokumentation •Vara teknisk handläggare vid inköp av varor och tjänster •Utföra inspektioner inom fackområdet •Delta i arbetet med Clabs kontrollprogram och åldringsprogram för berg och betong. Vara sammanhållande vid besiktningar och kontroller. •Kontakt med myndigheter

Vem är du?
Vi söker dig som har en bygg- eller bergsingenjörsutbildning i någon form. Du har ett antal års erfarenhet av exempelvis byggprojekt, besiktning, hantering och utredning av fel och skador på byggnader eller berg. För att lyckas i rollen tar du stort ägarskap för dina arbetsuppgifter och säkerställer att de blir utförda i tid med rätt kvalitet. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. I rollen kommer du även att säkerställa att processer och rutiner efterföljs och är uppdaterade. Du kommer att arbeta i team där kommunikation och gott samarbete med kollegor är en självklarhet. Tjänsten kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Körkort B är ett krav.

Om verksamheten
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många nationella och internationella sakkunniga experter som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Eftersom SKB ingår i Vattenfallkoncernen finns goda karriärmöjligheter inom en stor dynamisk organisation. Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Det är viktigt att hela livet fungerar. Därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. SKB erbjuder till exempel friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning samt föräldraledighetstillägg. På SKB träffar du människor med olika utbildning, olika förmågor och olika bakgrunder. Alla är olika, och det tycker vi är bra. Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och framgångsrikt företag. Och genom att var och en har möjlighet att utveckla sig själv, utvecklas även vår verksamhet. Men på ett väsentligt sätt är vi alla lika. Det som enar oss, är att vi siktar mot ett tydligt mål: det att skapa trygghet för kommande generationer. På vår webbplats, finns mer information om SKB och hur det är att arbeta hos oss. Vi ser fram emot att lära känna dig. Vattenfall och SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Tiden är inne. Nu tar vi hand om framtiden. För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef på SKB Ronny Sigurdsson, 076-872 55 53 alternativt ansvarig konsultchef på Poolia, Pontus Håkansson 073-339 56 65.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-18
  • Göteborg
Publicerad: 2022-10-11
  • Göteborg