Snabbfakta

    • Frövi

Kategorier:

  • Produktion och processteknik
  • Miljö
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-08-26

Produktionsutvecklare till Massabruket i Frövi

Publicerad 2022-06-27

Tänk om du kunde få gå till jobbet och bidra till hållbar utveckling?

 

BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi strävar efter att framtidens förpackningar ska vara 100% återvinningsbara, 100% förnybara och 100% fossilfria.

 

Vid Massabruket i Frövi och Rockhammar arbetar vi med stort engagemang mot dessa mål i vår produktion. Årligen producerar vi över 400 000 ton massa till vår kartongproduktion. Massabruket består av tre sektioner; Fiber, Lut och Kraft och CTMP, varav CTMP är lokaliserad i Rockhammar och övriga i Frövi.

 

Vi söker just nu en vikarierande produktionsutvecklare som kommer att vara placerad på Massabruket i Frövi under tiden som ordinarie produktionsutvecklare arbetar i ett projekt. Vi kan vi erbjuda dig ett spännande arbete där du kommer bidra till att utveckla vår produktion vid Massabruket och säkerställa att produktionen håller hög kvalitet och effektivitet.

 

I den här rollen så kommer du att stötta verksamheten på bruket i att implementera och följa upp förbättringsarbeten. Detta innefattar bland annat att leda och coacha olika förbättringsteam, men också att hålla i interna utbildningar för våra medarbetare kring förbättringsmetodiker. Du kommer även att bland annat delta i verksamhetsplanering, avvikelsehantering och i att genomföra GAP-analyser kopplade till verksamheten.

 

I tjänsten så kommer du dessutom att ha ett naturligt samarbete med produktionsutvecklaren vid vårt Kartongbruk, men också vår övergripande verksamhetsutvecklare.

 

Som produktionsutvecklare ingår du i staben för Massabruket och kommer att rapportera till chefen för Massabruket.

 

Tjänsten är i grunden ett vikariat till och med december 2023 men det finns goda möjligheter för en tillsvidareanställning inom företaget. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av förändring och utveckling. Du har relevant teknisk högskoleutbildning, alternativt andra kunskaper från flerårig erfarenhet av processindustrin. Du har kunskaper om relevanta energi-, kvalitets- och miljöstandarder. Kunskap om förändringsledning är meriterande.

 

Du behärskar svenska i tal och skrift, men även engelska som är vårt koncernspråk.

Personliga egenskaper

Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk.

Vi söker dig som är driven och beslutsam. Du tar dig an ditt arbete på ett systematisk och organiserat sätt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. I ditt bemötande av andra är du prestigelös, lyhörd och respektfull. Genom detta främjar en positiv och utvecklande arbetsmiljö. 

 

Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Juntti, Senior Director Pulp Mill: peter.juntti@billerudkorsnas.com / 070-2335248

 

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ardesjö, HR Business Partner: lisa.ardesjo@billerudkorsnas.com / 070-1677149

Liknande jobb

Publicerad: 2022-06-16
  • Halmstad
  • Heltid
Publicerad: 2022-05-02
  • Stockholm