Snabbfakta

    • Malmö

Ansök senast: 2023-04-21

Vi söker Nätverkstekniker till kund i Malmö

Publicerad 2022-11-22

Sigma Technology IT Infra söker dig som vill jobba i spännande och utmanande uppdrag inom IT infrastruktur hos våra kunder. Vi söker därför just nu dig som har jobbat med drift och förvaltning av alla dess slag.

IT Infra är ett av bolagen inom Sigma Technology Group och vi har gedigen kompetens inom IT-infrastruktur. Sigma Technology har många kunder inom branscher som till exempel försvaret, offentlig sektor, medtech, finans, fintech, bank, spel, logistik och telecom.


De flesta av våra kunder jobbar i en komplex och bred IT-miljö där du får möjligheten att lära känna välkända bolag inifrån. IT-miljön hos våra kunder ser väldigt olika ut och därför eftersöker vi kompetens inom ett brett område. Det viktigaste för oss är att du är en person med vilja för att lära dig nytt och förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Rollen som Nätverkstekniker är en bred roll som innebär att du kommer arbeta med våra kunders nätverksinfrastruktur. Du kommer huvudsakligen arbeta med brandväggs/LAN/WAN/WLAN-frågor. Du kommer att få ta delansvar i projekt och arbeta som drivande inom olika uppdrag.

Baskunskaper

Det är inget krav att du uppfyller alla listade kompetenser, men vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet av din yrkesroll. Vi ser gärna att du besitter kompetens inom följande områden:

  • Brandväggar såsom FortiGate och Check Point
  • LAN baserat på Cisco
  • Cisco ISE

Certifikat inom Cisco, FortiGate eller FortiNet är ett stort plus.

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Vi söker en person med vilja att lära sig nytt och en lust att kompetensutvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas i konsultrollen. Vi tror att du uppfyller följande:

  • Du är bra på att kommunicera med andra människor och skapar goda relationer.
  • Du är noggrann, tar egna initiativ, är flexibel och ser lösningar istället för problem.
  • Du trivs med att samarbeta med människor i en internationell arbetsmiljö.
Vi erbjuder

Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet och förväntar oss en bättre morgondag för alla.

Sigma Technology är Sveriges Top 1 Mest Rekommenderade Arbetsgivare (2019,2020,2021), Sveriges Top 3 Bästa Arbetsgivare (2019,2020,2021,2022) och Sveriges Best Managed Company (2019,2020,2021,2022). Vi är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas.

För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildningspeng och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen.

Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan idag och ta chansen att bli en del av en fantastisk gemenskap!

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-12-01
  • Stockholm
  • Heltid