Snabbfakta

    • Karlskrona
    • Karlshamn

Ansök senast: 2023-04-06

Vi söker Nätverkstekniker till IT Infra

Publicerad 2022-11-07

Jobbeskrivning

Sigma Technology IT Infra söker dig som vill jobba i spännande och utmanande uppdrag inom IT infrastruktur hos våra kunder. Vi söker därför just nu dig som har jobbat med drift och förvaltning av alla dess slag.

Vi på Sigma Technology sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans. Vi tror också på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi är otroligt stolta över att våra medarbetare har rankat oss som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare och Sveriges 3:e bästa arbetsgivare för 3:e året i rad.

Våra kunder jobbar i komplexa och stora IT-miljöer, så du kommer få möjligheten att lära känna välkända bolag inifrån. Våra kunders IT-miljöer ser väldigt olika ut och därför söker vi kompetens inom ett brett område. För dig som sökande innebär detta en stor möjlighet till utveckling.

Rollen som Nätverkstekniker är en bred roll som innebär att du kommer arbeta med våra kunders nätverksinfrastruktur. Du kommer huvudsakligen arbeta med brandväggs/LAN/WAN/WLAN-frågor. Du kommer att få ta delansvar i projekt och arbeta som drivande inom olika uppdrag.

Vi ser gärna att du besitter kompetens inom följande områden:

  • Brandväggar såsom FortiGate och Check Point
  • LAN baserat på Cisco
  • Cisco ISE

Certifikat inom Cisco, FortiGate eller FortiNet är ett stort plus.

Vi söker en person med vilja att lära sig nytt och en lust att kompetensutvecklas tillsammans med oss. Det är inget krav att du uppfyller alla listade kompetenser, men vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet av din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas i konsultrollen. Vi tror att du uppfyller följande:

  • Du är bra på att kommunicera med andra människor och skapar goda relationer.
  • Du är noggrann, tar egna initiativ, är flexibel och ser lösningar istället för problem.
  • Du trivs med att samarbeta med människor i en internationell arbetsmiljö.
Baskunskaper

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Preferred additional skills, personal traits, experience

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet Denna information har inte översatts.
Vi erbjuder

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+73 3461468
asa.davidsson@sigmatechnology.se