Snabbfakta

  • Göteborg
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-31

Vi söker Ingenjörer inom IT/tech och Produktutveckling/konstruktion

Publicerad 2022-09-01

Sedan 1986 har vi haft möjligheten att hålla på med det vi älskar – att göra skillnad för många människor världen över genom teknik. Consat är ett av Sveriges ledande ingenjörsbolag som skapar förutsättningar för att samhället ska kunna utvecklas i jämn takt med digitaliseringen. Nu letar vi efter nya medarbetare som vill jobba med spetsteknik, och göra Consat ännu bättre.

Vi vill gärna hjälpa våra kunder att skapa de lösningar de efterfrågar, vill du vara med?

Information om rollen
Under första halvåret i år har vi anställt många duktiga ingenjörer till Consat Engineering AB. Vi är väldigt stolta och glada över det. Efter sommaren kommer vi behöva ett antal stjärnor till då vi har tagit oss an ett antal spännande projekt.

Är du nyfiken på oss? Det hoppas vi! Passar du in på beskrivningen nedan och vi passar in på det du söker är du välkommen  att skicka in en spontanansökan.

Vad vi kan erbjuda dig:
 • En bredd av spännande kunduppdrag
 • En välkomnande atmosfär med trevliga kollegor och god stämning
 • Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling
 • Långsiktighet ett viktigt värdeord och våra anställda stöttas av engagerade ledare för att utvecklas i sina karriärer
 • En företagskultur där laget går före jaget
 • Förtroende, kollektivavtal och förmåner
Vi letar efter dig som:
Vår IoT & Electrification Manager, Pär Forsberg letar efter dig som är utvecklare med minst två års erfarenhet. Java eller Phyton  är meriterande.

Pär, varför ska man söka till Consat Engineering och din grupp?
I min grupp finns det stora möjligheter att påverka sin utveckling så att man gör det man trivs med inom systemutveckling.

Vi tar oss an små och större uppdrag gärna nära tekniken där man kan jobba i grupp eller på egenhand, dialogen kring dina kommande uppdrag är en viktig del i att se till att du verkar i intressanta uppdrag och utvecklas i en riktning som man själv vill.

Just nu fokuserar vi att bredda vårt systemutvecklargäng och för att skapa ett lite större team, men med en fortsatt god dynamik och teamkänsla i gruppen. Vi bygger i flera olika tekniker och nu vill vi gärna blir fler inom Java för att kunna leverera de lösningarna som våra kunder vill ha. Våra kunder använder molnteknik i allt högre grad så bli inte överraskad om du får jobba med att skapa uppkopplade lösningar. Börjar du hos oss på ITM får du garanterat en kul utmaning och en möjlighet att jobba med nya tekniker i olika utvecklingsuppdrag. Vi älskar att bygga nya lösningar för att möta framtidens krav.

Ulrika Lin som är Teknikområdeschef för Test, Systemingenjörer och Projektledare letar efter dig som är grym på test, system eller projektledning.

Ulrika, varför ska man söka till Consat Engineering och din grupp?
I min grupp finns det oändliga möjligheter att utvecklas inom ditt skrå eller om man vill vidga sina vyer till andra roller. Då jag har bredden från test till projektledare har jag även en härlig dynamik i gruppen och god sammanhållning. Vi gör allt från cybersecurity, test av medicintekniska produkter till att leda stora projekt inom Electromobility inom fordon. Börjar du hos mig får du garanterat en kul utmaning!

Frida Williamsson, chef för Embedded Design letar efter dig som vill jobba som embeddedutvecklare eller elektronikkonstruktör.

Frida, varför ska man söka till Consat Engineering och din grupp?
I min grupp finns många duktiga och engagerade mjukvaru- och elektronikingenjörer som arbetar med modern teknik inom inbyggda system. Hos oss får du ta mycket eget ansvar och tillsammans med den familjära laganda vi har här på Consat kommer du att utvecklas fort - i den riktningen du vill! För din personliga utveckling är viktig. Smart belysning och framtidens bilar, lastbilar och elmotorcyklar är bara några av de områden som vi just nu arbetar inom.

Sist men inte minst har vi Claes Sernevi Manager Engineering Services, Claes vill gärna komma i kontakt med dig som jobbar med mekanikkonstruktion eller produktutveckling.

Claes, varför ska man söka till Consat Engineering och din grupp?
I vår grupp får du tillsammans med erfarna och skickliga kollegor utveckla produkter och konstruera, bygga och driftsätta maskiner med en hög teknisk nivå. Rollen innebär ofta både arbete i CAD såväl som i vår verkstad där du får testa dina lösningar. Som anställd hos oss får du möjlighet att växa inom många olika områden genom vår breda kundbas och utmanande uppdrag inom flera spännande branscher så som hållbar energi, life science och industri. Här står din professionella utveckling hela tiden i centrum.

Kontakt:
För frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare; Admira Kajdic, admira.kajdic@consat.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för tionde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag! Läs mer på: www.consat.se & Din karriär börjar här - Consat (teamtailor.com)

Liknande jobb:

 • Örebro
 • Heltid
Publicerad: 2022-09-23
 • Örebro