Snabbfakta

    • Göteborg
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-04-13

Vi söker en Platschef till Delete AB i Göteborg

Publicerad 2023-02-12


Vill du vara med på en spännande resa där du får ta ansvar genom att sätta säkerhet, arbetsmiljö och miljö högst på agendan? Vill du arbeta hos ett av Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster där du verkligen kan göra skillnad? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som platschef har du en nyckelroll – med det övergripande ansvaret för verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten i Göteborg når sina mål och att kundens förväntningar möts. Du tycker om att vårda och bygga nya som befintliga kundrelationer och du tycker det är kul att vara ute på fältet. Dina arbetsuppgifter omfattar allt från försäljning, budgetarbete, inköp, resurs- och verksamhetsplanering, resultatuppföljning samt leda medarbetare. Du sköter medarbetarsamtal samt genomförande av andra personalrelaterade ärenden. Du ansvarar för arbetsmiljö och säkerhet samt att våra tjänster lever upp till kundernas krav på tillgänglighet och kvalité och att verksamheten bedrivs enligt krav från myndigheter och med hänsyn till vår miljö.

I Göteborg har vi varit etablerade sedan 2014 och vi arbetar vi i huvudsak med högtrycksspolning, vattenbilning och vakuumsugning.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat som platschef eller motsvarande roll sedan tidigare och har erfarenhet inom saneringsbranschen alternativ inom bygg eller industribranschen och är redo för nästa utmaning. Som person är du driven, engagerad och noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du har haft personalansvar sedan tidigare och är van vid att leda och utveckla medarbetare med olika bakgrunder. Du är en bra ledare som arbetar strukturerat och som gillar att jobba resultatinriktat och lösningsorienterat. Du har hög integritet och förmåga att utmana dig själv, din omgivning samt det sätt som verksamheten traditionellt bedrivits på.

Vi söker dig som är flexibel, stresstålig, positiv och glad som person. Du är självgående och van att ta stort eget ansvar och är duktig på att sälja in hela vårt produktutbud. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och du innehar B-körkort.

Vårt erbjudande till dig:

Du får vara med och utveckla ett växande företag med höga ambitioner och djup branschkunskap. Hos oss gör din insats skillnad. Vår verksamhet präglas av korta beslutsvägar och en platt organisation. Vi erbjuder ett fritt och flexibelt arbete med frihet under ansvar och kanske branschens trevligaste kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse


Om verksamheten
Delete är ett ungt, entreprenörsdrivet företag med engagerade, pålitliga och kompetenta medarbetare.
Vi finns idag på 13 orter från Malmö i söder till Kalix i norr. Delete är Nordens ledande miljöserviceföretag med kunder främst inom industri och bygg. Vi som arbetar på Delete har varierande bakgrund med det gemensamt att vi vill driva utveckling i vår bransch. Arbetet på Delete drivs i en miljö där fokus ligger på Skydd, Kvalité och Attityd, SKA 100%. För mer info: www.delete.se

Ansökan:

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.poolia.se.

Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult elizabeth.darevik@poolia.se.

Välkommen med din ansökan!Liknande jobb:

  • Kristianstad
  • Heltid
Publicerad: 2023-03-08
  • Västerås
  • Heltid
  • Östersund
  • Heltid