Snabbfakta

    • Malmö

Ansök senast: 2023-10-20

Vi söker en driven och erfaren nätverkstekniker

Publicerad 2023-05-23

Vi söker en driven och erfaren nätverkstekniker för att bli en del av vår kunds team. Du kommer att ha en viktig roll i att säkerställa att vår kund har en smidig och effektiv IT-infrastruktur. Du behöver minst 5 års relevant erfarenhet. Rollen kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

För att vara aktuell för rollen bör ha bred nätverkskompetens inom bland annat:

- LAN baserat på Cisco

- CISCO ISE

- Fortigate/Checkpoint

För att lyckas i rollen ska du ha god kunskap om supporterande element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, skriptning och automatisering av deployment av switchar/routing.

OBS! Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vi erbjuder

Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet och förväntar oss en bättre morgondag för alla.

Sigma Technology är Sveriges Top 1 Mest Rekommenderade Arbetsgivare (2019,2020,2021), Sveriges Top 3 Bästa Arbetsgivare (2019,2020,2021,2022) och Sveriges Best Managed Company (2019,2020,2021,2022). Vi är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas.

För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildningspeng och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen.

Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan idag och ta chansen att bli en del av en fantastisk gemenskap!

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb: