Snabbfakta

  • Jönköping

Ansök senast: 2023-05-13

Vi söker elektronikingenjörer

Publicerad 2023-03-14

Om jobbet

Nu söker vi dig som är elektronikingenjör och som är intresserad av att ta nästa steg i din utveckling.

Vi på Together Tech är teknikkonsulter som erbjuder tjänster inom produktutveckling, med lika delar professionellt som personligt engagemang för människan och miljön. Vi söker nu flera elektronikingenjörer som nappar på möjligheten att arbeta i en miljö där kreativitet och personlighet premieras och som delar strävan om en mer hållbar och bättre värld.

Vår kund nära Jönköping är i behov av kompetenstillförsel inom hårdvara och det är inledningsvis detta uppdrag som du kommer vara aktiv på. När du jobbar med just denna kund sker arbetet antingen på plats hos kunden eller hybrid/remote. Arbetsspråket är engelska.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör, samt har några års erfarenhet av att arbeta som elektronikingenjör.

Viktigast av allt är din entusiasm över ny teknik och ditt sinne för innovation – du är kreativ och van vid att arbeta projektorienterat. Du är en utpräglad lagspelare och en kulturbärare som sprider glädje, omtanke och strävan.

  Together Tech för hållbar produktutveckling

  Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.    Welcome to our world of consulting!

  Har du frågor, kontakta gärna

  Maja Schentz: maja.schentz@togethertech.com, Joel Greider: joel.greider@togethertech.com

  Liknande jobb:

  • Gothenburg
  • Göteborg
  Publicerad: 2023-03-14
  • Hallstahammar
  • Heltid