Snabbfakta

    • Karlskrona
    • Karlshamn

Ansök senast: 2023-02-02

Vi söker applikationspaketerare

Publicerad 2022-09-05

Sigma Technology IT Infra söker dig som vill jobba inom IT & Infra i spännande och utmanande uppdrag hos oss. Vi söker därför just nu dig som har jobbat med applikationspaketering och distribution av mjukvara.

Vi på Sigma Technology sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans. Vi tror också på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi är otroligt stolta över att våra medarbetare har rankat oss som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare och Sveriges 3:e bästa arbetsgivare 3 år i rad.

De flesta av våra kunder jobbar i en komplex och bred IT-miljö där du får möjligheten att lära känna välkända bolag inifrån. IT-miljön hos våra kunder ser väldigt olika ut och därför eftersöker vi kompetens inom ett brett område. Vi ser också detta som en möjlighet till utveckling.

Det viktigaste för oss är att du är en person med vilja för att lära dig nytt och förmåga att anpassa dig till olika situationer. Det är inget krav att du uppfyller alla kompetenser listade nedan, men vi ser gärna att du har minst 2-3 års erfarenhet inom ett par eller flera av områdena.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas i konsultrollen. Vi tror att du uppfyller följande:

  • Du är bra på att kommunicera med andra människor och skapar goda relationer
  • Du är noggrann, tar egna initiativ, är flexibel och ser lösningar istället för problem.
  • Du trivs med att samarbeta med människor i en internationell arbetsmiljö.

Vi söker dig som innehar följande kompetens och erfarenhet:
- Windows Installer MSI
- Wise Packaging Studio
- InstallShield Admin Studio
- Numacent
- SCCM
- App-V
- AD

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+73 3461468
asa.davidsson@sigmatechnology.se