Snabbfakta

  • Linköping
  • Norrköping

Ansök senast: 2022-11-04

Verktygskonstruktör Together Tech

Publicerad 2022-09-05

Är du vår nya verktygskonstruktör i Östergötland?

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!

Har du erfarenhet av verktygskonstruktion och fixturering? Du kanske bara är nyfiken på ett arbete närmre produktion? Oavsett är vi intresserade av dig!

Vi har möjligheter inom flera olika branscher i hela Östergötland.

Om tjänsten

Hos oss på Togethertech kan du arbeta med uppdrag ute hos kunderna i regionen eller som en del av vår inhouse-verksamhet. Stor variation ger dig möjligheten att ta dig an egna projekt, direkt hos kund eller vara en del av ett team för att lösa de större uppgifterna. Vi ger dig möjligheten att välja och på så sätt växa och utvecklas som ingenjör. Inte minst möjligheten att ansluta till ett härligt gäng kollegor med liknande driv och engagemang!

Vem är du?

Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsexamen, eller har likvärdig erfarenhet inom verktygs/ fixturkonstruktion. Vi ser att du har erfarenhet av Catia, NX, Creo, Solidworks eller liknande. Det är meriterande med erfarenhet av PDM-system som teamcenter eller windchill. Du har goda kunskaper i svenska och engelska båda muntligt och skriftligt.

Och Framför allt är du intresserad av nya utmaningar och att utvecklas på flera plan!

Together Tech för hållbar produktutveckling

  Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

  Welcome to our world of consulting!

  Har du frågor, kontakta gärna medarbetaransvarig: Jacob Hylén, jacob.hylen@togethertech.com, tel: +4670-0889703

  Liknande jobb: