Snabbfakta

    • Söderhamn
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2023-05-06

Verkstadselektriker till USNR i Söderhamn

Publicerad 2023-03-07

Om företaget
USNR i Söderhamn utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 2000 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Vår uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt att tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet under lång tid. USNR står för stabilitet, kunskap och tillgänglighet. Inom begreppen inryms många av de förnämsta styrkor som utgör grunden för vår verksamhet, något som våra kunder och medarbetare kan känna trygghet i. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn, Västerås och Mariannelund och sysselsätter cirka 200 personer i Europa.

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadselektriker hos USNR kommer du att arbeta i produktionen med att montera de elektriska komponenterna på slutprodukten. Genom precision och noggrant arbete kopplar du samman el med resterande system. Visst mekaniskt montage kan förekomma. Du har en nära dialog med all produktionspersonal, vilket innebär att arbetet kräver service och ett gediget intresse för att skapa goda relationer.

Din profil
Vi söker dig som har minst några års erfarenhet som elektriker och som nu vill arbeta i en verkstadsnära produktion. Du är även van att arbeta med svagströmskomponenter och har sedan tidigare även arbetat med felsökning.
Arbetet kräver att du behärskar ritningsläsning.
Har du sedan tidigare erfarenhet från arbete som verkstadselektriker ser vi det som meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga!
För att passa i denna roll ser vi att du har en positiv attityd och ett stort engagemang. Du har lätt för att samarbeta med alla och kan dela med dig av dina kunskaper. Du är noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare och van vid att ta ett stort ansvar.

Övrig information:
Vi söker för närvarande fler medarbetare till oss på USNR, kolla gärna in våra andra annonser:

- Erfaren svetsare: https://clockworkpeople.se/annons/12779/

- Kvalitetsoperatör: https://clockworkpeople.se/annons/12738/

- Resande servicetekniker: https://clockworkpeople.se/annons/12269//

- Engagerad projektledare: https://clockworkpeople.se/annons/12630/

Ansökan
Låter det intressant? Sök tjänsten idag då urval sker löpande.

Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos Clockwork under 6 månader, därefter blir du anställd av USNR (förutsatt att det känns rätt för alla parter). Start för uppdraget är så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB och hänvisar alla frågor till Konsultchef Thomas Mårtens, thomas.martens@clockwork.se eller 070-821 53 16.
Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Liknande jobb: