Snabbfakta

  • Södertälje
  • Strängnäs
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-09

VALIDERINGSLEDARE - PHARMA/MEDTECH

Publicerad 2022-09-09

Har du ett intresse för både teknik och människor och vill vara med oss på Semcon och göra skillnad inom Life Science? Vi bygger nu flera interna projektteam där du får arbeta tätt i projektform med dina kollegor på Semcon inom validering och kvalificering.

Du blir en del av vår avdelning i Stockholm och Södertälje där vi är 50 kollegor som arbetar framför allt inom Life Science. På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta dig an olika typer av uppdrag, projekt och roller samt ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi erbjuder dig olika nätverk och aktiviteter, för att utveckla din kunskap och för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Om rollen
Validering handlar om att gemensamt nå säkra produkter och att göra skillnad för slutanvändaren. Som valideringsledare får du möjlighet att ta stort ansvar i projekten du deltar i och får på det sättet både leda projektdeltagare, jobba med problemlösning samt påverka resultat och utfall.

Du kommer ta dig an uppdrag/roller hos våra kunder eller arbeta i våra egna leveranser. Att vara en del av Semcons egna projektleveranser innebär kollegor från Semcon arbetar tillsammans för att gemensamt leverera ett färdigt projekt till kund.

Rollen innebär bland annat att ansvara för commissioning och/eller kvalificering av utrustning och datoriserade system, där ingår flera ansvarsområden som exempelvis:
- Se till att projektets tidsplan hålls
- Koordinering mellan olika funktioner i projektet
- Leda, koordinera och skriva riskgranskningar
- Hålla ihop helheten på ett tydligt och strukturerat sätt
- Leda avvikelse-utredningar
- Validering av utrustning och system

Vi söker dig med:
För att trivas i rollen är du nyfiken på stora produktioner och processer och trivs med olika kontaktytor. Du gillar att driva projekt framåt, arbeta i projektteam och arbeta kvalitetsmedvetet. Projekten kräver även ett förbättringsorienterat arbetssätt och att du gillar problemlösning.

Vi tror även du har:
 • Erfarenhet av läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
 • Tidigare arbetat i en roll som exempelvis valideringsingenjör, kvalitetsingenjör eller liknande
 • En examen inom exempelvis maskin, kemi, bioteknik, medicinteknik eller motsvarande
Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Har du frågor eller vill höra mer om rollen, vänligen kontakta Josefine nedan.

Josefine Göthe, +4673 682 77 77
Team Manager

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-09
 • Göteborg
Publicerad: 2022-09-26
 • Stockholm