Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2023-10-15

Valideringsledare, Mpya sci & tech

Publicerad 2023-09-19

Har du flera års erfarenhet inom medicinteknik, bioteknik eller läkemedelstillverkning? Är du en nyfiken person som söker nya utmaningar inom området validering? På Mpya Sci & Tech letar vi efter dig som är intresserad av att utöka dina kunskaper inom läkemedelstillverkning. Vi välkomnar dig som vill dela med dig av din expertis och bidra till branschens utveckling. Hos oss blir du en del av vårt dedikerade validerings- och processteam.

Som valideringsledare kretsar dina arbetsuppgifter kring ledarskap, strategisk rådgivning/verksamhetsutveckling och ett helhetsansvar för valideringsarbetet utifrån kundens uppsatta mål och utgångläge. Kvalificering av utrustning och validering av processer, upprätta och godkänna valideringsplaner, rapporter och kvalificeringsdokument (IQ/OQ/PQ), är alla typiska arbetsuppgifter i den här rollen. Vi tror att detta görs bäst med en ledare som är erfaren, kunskapssäker och ödmjuk inför organisationens utmaningar. Att sträva efter att skapa förståelse och tillit i gruppen genom tydlighet, transparens och nyfikenhet är två av många framgångsfaktorer hos våra valideringsledare, och något som också speglar våra tre värdeord; be excitedly courios, be inclusive and allowing, and be who you are.  

Din roll 

Som valideringsledare på Mpya Sci & Tech är du ute på uppdrag hos våra kunder i Mälardalen där den röda tråden är att leda valideringsarbetet på ett säkert, effektivt och pedagogiskt sätt. Vi har flera spännande öppningar i Stockholm och Uppsala på både mindre utvecklingsbolag och större läkemedelstillverkare. Mellan dina uppdrag har du både tid för återhämtning och tid med din Talent Advisor där ni tillsammans hittar ditt nästa uppdrag. Som Mployee hos oss är det en självklarhet att du ska kunna påverka ditt uppdrag, din personliga utveckling och vår affärsutveckling.  

Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och som ser mervärdet i en inkluderande och öppen kultur och samtidigt vill vara med och skapa Mpya sci & tech tillsammans med oss. Vi tror att nyckeln till framgång kommer genom nyfikenhet och ett prestigelöst förhållningssätt - där kan ny kunskap slå rot, nya idéer och lösningar skapas och den personliga utvecklingen kan ta fart. Vi är alla unika och tillsammans kan vi lyfta varandra.  

Framgångsfaktorer 

  • Erfarenhet av rollen som valideringsledare, eller motsvarade roll.  
  • Skapat dokument kopplat till det operativa valideringsarbete, tex IQ, OQ, PQ, URS, VMP och VP. 
  • Tidigare arbetat med validering av datoriserade system, processvalidering, renrumsvalidering, aseptik eller sterilisering. 
  • Erfarenhet av: PV, CQV, CSV, 21CFR11, GAMP5 eller CV. 

Kvalifikationer 

  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom Life Science t.ex. Bioteknik, Kemi eller liknande.  
  • Minst fem års erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin, BioTech eller MedTech 
  • Minst tre års erfarenhet av validering och/eller kvalificering, i GMP-styrd (eller liknande) verksamhet. 
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.  

Ansökningsprocessen 

Känner du att Mpya Sci & Tech är rätt för dig? Vi välkomnar ansökningar fram till den 15-10-2023 men urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linnea Andersson, linnea.andersson@mpyascitech.com, 072-8886577. 

Om oss på Mpya Sci & Tech 

Mpya Sci & Tech är skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi tror vi på ett hållbart arbetsliv där vi tillsammans bygger en kultur med genuin delaktighet, ivrig nyfikenhet och möjlighet att få vara sig själv. Kom och utvecklas ihop med oss i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Hos en arbetsgivare i världsklass. Läs mer på www.mpyascitech.com 

Liknande jobb: