Snabbfakta

  • Uppsala

Ansök senast: 2023-03-26

Valideringsingenjör, MPYA sci & tech, Uppsala

Publicerad 2023-03-09

Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll som valideringsingenjör och som ser mervärdet i en inkluderande och öppen kultur och samtidigt vill vara med och skapa något nytt tillsammans. Vi tror på DIG och allt du kan tillföra under rätt förutsättningar, så låt oss skapa det tillsammans. Vi är alla olika och det är vår styrka.

 Din Roll  

Som valideringsingenjör på Mpya Sci & Tech är du ute på uppdrag hos våra kunder i Mälardalen. Uppdragen präglas av variation där du får arbeta i tvärfunktionella roller med validering och kvalificering i fokus. Vi har flera spännande öppningar i Stockholm och i Uppsala och arbetar med både mindre utvecklingsbolag och större läkemedelstillverkare. Som Mployee hos oss är det en självklarhet att du ska kunna påverka ditt uppdrag, din personliga utveckling och vår affärsutveckling. 

Framgångsfaktorer

 • Erfarenhet av: IQ, OQ, PQ, URS, VMP, VP,
 • Tidigare arbetet med validering/kvalificering av något av följande: datoriserade system, renrumsvalidering, rengöringsvalidering, kvalificering av processutrustning, aseptik och/eller sterilisering.

Kvalifikationer:  

 • Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom Bioteknik, Kemi eller liknande. 
 • Minst 3 års erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin, BioTech eller MedTech
 • Tidigare arbetat med validering och/eller kvalificering, i GMP-styrd verksamhet.

 Mpya Sci & Tech erbjuder  

Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt och flexibelt erbjudande där du sätter ramarna för vad som är viktigt för dig och just din livssituation. Vi tror nämligen att ju mer liv du lever, desto mer passion, nyfikenhet och välbefinnande tar du med dig till jobbet!

 Ansökningsprocessen

Känner du att Mpya Sci & Tech är rätt för dig? Vi välkomnar ansökningar fram till söndagen den 26:e mars, men urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Anna Hoflund, anna.hoflund@mpyascitech.com, 072-3026300

Om oss på Mpya Sci & Tech

Mpya Sci & Tech är skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi är inte här för att göra något som andra gör. Vi tror att de riktiga talangerna är de individer som vågar utvecklas genom hela livet. Med lång erfarenhet och djup kunskap om branschen har vi skapat ett framåtlutat och spetsigt bolag, på vårt sätt. 

På Mpya Sci & Tech tror vi på ett hållbart arbetsliv där vi tillsammans bygger en kultur med genuin delaktighet, ivrig nyfikenhet och möjlighet att få vara sig själv. Kom och utvecklas ihop med oss i Stockholm och Uppsala. Läs mer på www.mpyascitech.com

Liknande jobb:

 • Skellefteå
Publicerad: 2023-03-08
 • Västerås
 • Heltid
Publicerad: 2023-03-16
 • Lund
 • Heltid