Snabbfakta

  • Malmö

Ansök senast: 2023-11-30

VA Ingenjörerna söker VA-KONSTRUKTÖR

Publicerad 2023-09-11

Är du VA-Konstruktör och har erfarenhet av mekanisk konstruktion och rörkonstruktion? Just nu söker vi på VA Ingenjörerna nya medarbetare till Malmöområdet.

Arbetsbeskrivning

Som konstruktör hos oss får du delta i många olika typer av projekt och ha stor egenkontroll över ditt arbete, du kommer få gå ner på detaljnivå i dina konstruktioner och konstruera på riktigt.

Konstruktörer hos oss arbetar med konstruktion av anläggningar inom områdena dricksvattenverk, avloppsvattenreningsverk, dagvattenreningsverk och slamdisponeringsverk. Våra kunder finns både inom den kommunal sektorn såväl som inom industrin. Arbetet sker i projektform och som konstruktör är du delaktig i och får påverka arbetet från start till mål. Väljer du oss kommer du att få jobba med kompetenta drivna specialister inom flera olika områden. Du kommer att få vara med och utveckla en konstruktörsgrupp som huvudsakligen kommer jobba med design, modellering och ritningar på hög detaljnivå.

 

I arbetet ingår att ta fram ritningsunderlag i verktyg som Plant 3D, att ta fram bland annat layoutritningar, detaljritningar och monteringsritningar, och i samarbete med processkunnig och projektansvarig ta fram komponentlistor.

 

Kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av VA-konstruktion och har jobbat med mekanisk konstruktion och rörkonstruktion. Erfarenhet av styr- och regler och el-kompetens är meriterande. Vidare har du;

 • Erfarenhet av 3D modellering och ritningsunderlag

 • Erfarenhet av Autocad

 • Goda kunskaper i att lösa flödesscheman och komponentlistor

 • Goda kunskaper i SIS och SSG

 • Erfarenhet av tryckkärl

 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska

 • B-körkort
   

Om VA Ingenjörerna

VA Ingenjörerna (VAI) är en komplett funktionsleverantör inom miljö och vattenrening. VAI är ledande inom vatten-och slambehandling och sedan 1990 utför VAI projekt från idé till färdig anläggning. VAI erbjuder helhetslösningar för hela vatten- och slamcykeln, vilket gör dem till den naturliga samarbetspartnern för våra kunder. VAI arbetar med kommunala och industriella kunder inom dricksvattenproduktion, avloppsvattenrening, dagvattenrening, slamdisponering, process- och ultrarent vatten, service/support samt styr-och övervakningssystem.

VAI har ingått i Veolia Water Technologies AB mellan 2006 och 2021. Sedan 1 juli 2021 är VAI återigen ett självständigt bolag som är helägt av EnviDan. EnviDan tillhandahåller helhetslösningar inom vatten, avloppsvatten, energi och miljö samt ekonomisk rådgivning kombinerat med ett brett utbud av mjukvarulösningar för den danska, norska och svenska vatten- och avloppssektorn.

Sista ansökningsdag 2023-08-30
Här kan du läsa mer om VAIAnsvarig rekryterare är Elias Danger elias.danger@envidan.se
Urvalet kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-21
 • Västerås
 • Eskilstuna