Snabbfakta

    • Malmö
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-11

VA-ingenjör

Publicerad 2022-11-21

Har du lätt för att skapa goda kontakter och samtidigt vill använda din tekniska expertis? Då ska du läsa vidare om vår tjänst som VA-ingenjör! Det är ett jobb med varierande arbetsuppgifter och stort eget ansvar, samtidigt som det alltid finns något att lära. Vi söker dig som har bred praktisk erfarenhet från byggprocess exempelvis inom rörläggning, som arbetslett eller har arbetar som VA-ingenjör idag och nu vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss. 

Här på VA SYD får du arbeta självständigt och med omväxlande arbetsuppgifter, tillsammans med kollegor med hög kompetens och erfarenhet som är måna om att hjälpa varandra. Du kommer till en arbetsplats med stolthet över våra mål och samhällsviktiga uppdrag. Du ges mycket eget ansvar och möjligheten att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. 

Vi värnar om våra medarbetare och satsar på delaktighet och utveckling samt balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds bland annat flextid, friskvårdstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling. Vi arbetar aktivt för att VA SYD ska upplevas som en mycket bra arbetsplats av våra medarbetare.

Välkommen med din ansökan och bli en miljöhjälte!

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-12-11. Urval kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

kvalifikationer.

Vi ser att du har följande erfarenhet med dig, för att trivas och lyckas i rollen:
  • VA-teknisk bakgrund med praktisk erfarenhet från VA-branschen
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
Har du också erfarenhet av att leda personal, som chef, arbetsledare eller teamlead, blir vi extra nyfikna på att veta mer om dig. Även om du har arbetslivserfarenhet inom byggprocess och kunskap om dess olika delar.

Vi söker dig som gillar kundkontakter och är lyhörd med god förmåga till samarbete och att skapa positiva relationer gentemot våra kunder. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har förmågan att anpassa dig till olika typer av situationer på ett självständigt sätt. Givetvis värdesätter du att arbeta noggrant med en lösningsorienterad inställning och du har en god förmåga att se förbättringar och ta initiativ till dessa. Du har självklart viljan att stå bakom VA SYDs miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet. 

ansvarsområde.

Som VA-ingenjör arbetar du både självständigt och utåtriktat, exempelvis med att:

  • Självständigt handlägga installationsärenden, genom granskning av ritningsunderlag och besiktning av VA-installationer
  • Ge anvisningar och råd till allt från större byggentreprenörer som privatpersoner, genom mycket kundkontakter och arbetsplatsbesök
  • Beställa och följa upp mindre entreprenadarbeten från våra interna entreprenörer
  • Beräkna anläggningsavgifter och ta fram av fakturaunderlag

Liknande jobb: