Snabbfakta

    • Fagersta
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-10-27

VA-ingenjör till NVK i Fagersta.

Publicerad 2023-08-28

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen, men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård.

NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 150 anställda och omsätter 400 miljoner.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen ansvarar du för projektering och utredningar inom Fagersta och Norbergs kommuns VA-ledningsnät.
Det handlar ofta om att vara delaktig från utredning till att relationshandlingen är utförd.
VA-nätet inom kommunerna byggs till stor del i egen regi, vilket möjliggör en tät och utvecklande kontakt med utföraren.

- Utveckla och genomföra VA-projekt från idé till färdigställande.
- Utföra nödvändiga analyser och beräkningar för att säkerställa optimala lösningar.
- Delta i planering och konstruktion av VA-anläggningar.
- Samarbeta med kollegor och klienter för att uppfylla projektets mål och krav.
- Följa branschstandarder och föreskrifter för VA-projekt.
- Upprätthålla goda relationer med kunder och intressenter.

Din profil
Vi söker dig med en junior eller senior profil med bakgrund från en teknisk utbildning på högskolenivå. Erfarenhet inom VA-projektering, VA-teknik och GIS är meriterande.

God kunskap i AutoCAD Civil 3D samt Office-paket efterfrågas.

För att lyckas i rollen är du strukturerad och har en kreativ förmåga att hitta nya idéer och lösa problem. Du arbetar tätt med olika team och ser därför är samarbete och kommunikation som en naturlig del av din vardag. Förmågan att kunna arbeta självständigt och hantera flera projekt samtidigt är ett plus och vidare har du miljömedvetenhet och engagemang för hållbarhet.


Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Fredrik Öhman via mail: fredrik.ohman@clwork.se eller tfn: 070-8215330. Vi arbetar med bemanningsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 29 september. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-12
  • Lund
  • Heltid
Publicerad: 2023-09-05
  • Göteborg
  • Filipstad
  • Heltid