Snabbfakta

  • Helsingborg
  • Malmö
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-23

Uppdragsledare väg & gata

Publicerad 2022-11-23

Uppdragsledare inom Väg & gata:

Vill du vara med och forma framtidens samhällsutveckling och bidra i både lokala och nationella samhällsplaneringsuppdrag? Bli vår nya uppdragsledare väg och gata i Helsingborg eller Malmö!

Om tjänsten:

Som uppdragsledare på Atkins leder du både renodlade väg- och gatuprojekt och multidisciplinära projekt tillsammans med kollegor inom andra teknikområden. Tillsammans skapar vi lösningar som gör våra projekt och beställare framgångsrika.

Som uppdragsledare hos oss får du möjlighet att påverka – vi är en lagom stor organisation där vi alla bidrar till verksamhetens utveckling. Här erbjuds du en utvecklade arbetsplats med stort engagemang och där du som individ får möjlighet att vara kreativ och ta egna initiativ. För att stärka vi-känslan satsar vi på gemensamma aktiviteter och att ha kul tillsammans.

Hos oss arbetar du tillsammans med kollegor med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser till att du utvecklas och får chans att lära av erfarna kollegor, samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till mer juniora medarbetare. Till exempel som handledare eller mentor.

Det finns också möjlighet att utvecklas genom samarbete med våra internationella kollegor inom teknikområdet.

Teknikområdet väg och gata består av två grupper i Region Syd, en i Helsingborg och en i Malmö.

Tillsammans är vi cirka 20 medarbetare, från nyexaminerade till över 20 år i branschen, som jobbar med projektering och uppdragsledning. Vi utför uppdrag från planeringsskede till detaljprojektering - och ser till att ha roligt under resans gång. Våra kunder utgörs främst av kommuner, Trafikverket och entreprenörer, men också av andra samhällbyggnadsaktörer.

Känner du igen dig?

 • Du har relevant teknisk utbildning, som högskoleingenjör eller civilingenjör, alternativt längre arbetslivserfarenhet inom området.
 • Du har erfarenhet från branschen, med en bakgrund från Väg-/gatuprojektering, beställar- eller entreprenadverksamhet.
 • Du har erfarenhet av uppdragsledning/projektledning och ekonomisk hantering i uppdrag.
 • Du har erfarenhet av AMA och goda CAD-kunskaper.
 • Du har god kommunikationsförmåga och är lösningsorienterad.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som är samarbetsorienterad. Oavsett vad du jobbar med, är du en del av en större gemenskap. Du delar med dig av det du kan, hjälper dina kollegor och är samtidigt självgående i dina projekt.

Du är flexibel och lösningsorienterad mot såväl kunder som kollegor. Vi bryr oss om varandra och är alla med och bidrar till vår öppna, goda och avslappnade stämning på kontoret.

Eftersom vi jobbar som konsulter och verkar i en framtidsbransch – är du nyfiken och professionell.

Du håller koll på omvärlden, trender och ny teknik.

Vi erbjuder:

Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Våra förmåner syftar till just det, att du ska ha trygga anställningsvillkor oavsett fas i livet. På jobbet och utanför. Därför erbjuder vi alla anställda:

 • Global koncern med stark lokal förankring.
 • Stöttande kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.
 • Fina kontor med centrala lägen.
 • Flexibel policy med möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.
 • 30 dagars semester för alla.
 • 5000 kr i friskvårdsbidrag.
 • Förmånsportal med massor av valmöjligheter.
 • Kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension med pensionsrådgivning.
 • Extra föräldralön, löneväxling, rabatterade bolån med mera.

Placeringsort:

Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Malmö eller Helsingborg. Självklart erbjuder vi flexibilitet och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. Vi är en nationell organisation och jobbar ofta med kollegor både från Malmö/Helsingborg, Göteborg och Stockholm, vilket kan komma att medföra resor i Sverige i viss omfattning.

Ansökan:

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Fu-Ming Yu i Helsingborg

på telefonnummer: 076 629 15 11 eller mail: fu-ming.yu@atkinsglobal.com,

eller Kristina Meijer i Malmö på telefonnummer: 0766223652 eller mail: kristina.meijer@atkinsglobal.com.

Det är endast möjligt att ladda upp ett dokument när du söker jobb hos oss. Bifoga ett CV där till exempel dina erfarenheter och utbildning framgår.

Vi går igenom ansökningar löpande – så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

En bättre framtid för vår planet och dess invånare:

Atkins är en del av SNC-Lavalin och ett globalt design- och ingenjörsföretag. Vår övergripande vision är “Engineering a better future for our planet and its people”.

Det är ett inspirerande men utmanande mål som kräver att vi hela tiden försätter vara nyfikna, innovativa och flexibla. Sist men inte minst behöver vi dig som vill bli bättre tillsammans med oss!

Vi är nöjda med våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.