Snabbfakta

  • Göteborg
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-23

Uppdragsledare VA (Göteborg)

Publicerad 2022-11-23

Är du uppdragsledare och vill ta nästa steg i din personliga utveckling?

Välkommen till Atkins! Hos oss blir du en viktig pusselbit och får möjlighet att göra din röst hörd, samtidigt som vi är del av en global organisation med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

I vår VA-grupp har vi det breda kunnandet, men även den specialistkunskap som krävs i komplexa projekt. Vi strävar efter en jämn kön- och åldersstruktur och att vara en attraktiv arbetsgivare.

Känner du igen dig?

 • Du har en relevant teoretisk grund
 • Du är van vid anbudsarbete och ekonomisk hantering i uppdrag
 • Du har en bred förståelse för angränsande teknikområden inom samhällsbyggnad
 • Du har mångårig erfarenhet av VA-projektering eller VA- och dagvattenutredningar

Vi söker dig som är samarbetsorienterad. Oavsett vad du jobbar med, är du en del av en större gemenskap. Du delar med dig av det du kan, hjälper dina kollegor och är samtidigt självgående i dina projekt. Du är flexibel och lösningsorienterad mot såväl kunder som kollegor. Vi bryr oss om varandra och är alla med och bidrar till vår öppna, goda och avslappnade stämning på kontoret. Eftersom vi jobbar som konsulter och verkar i en framtidsbransch – är du nyfiken och professionell. Du håller koll på omvärlden, trender och ny teknik.

Om tjänsten hos oss:

Som uppdragsledare leder du projekt med budgetansvar. Våra kunder är myndigheter, kommuner, entreprenörer och privata företag – och projekten varierar i både storlek och tidiga/sena skeden. Vi arbetar tvärvetenskapligt och alltid projektinriktat. Vår organisation är platt – och det ger dig som individ möjlighet att utforska egna initiativ och kreativitet.

Hos oss får du utvecklas som ledare och möjlighet att arbeta nära vår gruppchef i anbudsarbete, resursfördelning och verksamhetsutveckling. Vi erbjuder personlig utveckling och ett unikt kompetensnätverk som hjälper dig att utvecklas i ditt kunnande och som konsult. Vi har en tydlig ambition att ta vara på kompetensen hos erfarna och föra över den på yngre medarbetare – och där blir du en viktiga ledare för att utveckla och leda andra inom både gruppen och inom din uppdragsorganisation.

Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Vi erbjuder

Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Våra förmåner syftar till just det, att du ska ha trygga anställningsvillkor oavsett fas i livet. På jobbet och utanför. Därför erbjuder vi alla anställda:

 • Fina kontor med centrala lägen
 • Flexibel policy med möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan
 • 30 dagars semester för alla
 • 5000 kr i friskvårdsbidrag
 • Förmånsportal med massor av valmöjligheter
 • Kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension med pensionsrådgivning
 • Extra föräldralön, löneväxling, rabatterade bolån med mera
 • Att bli del av en blobal koncern med stark lokal förankring
 • Stöttande kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap

Placeringsort:

Tjänsten är placerad på vårt kontor centralt i Göteborg med närhet till samtliga kommunikationsslag och i ett område som har ett stort utbud av lunchrestauranger. Vi jobbar flexibelt med möjlighet att arbeta hemifrån. Ditt arbete bedrivs på våra egna kontor, på plats hos våra kunder eller där det passar dig och uppdraget!

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Kjell Norberg på telefonnummer 076 649 95 51eller mail kjell.norberg@atkinsglobal.com.

Det är endast möjligt att ladda upp ett dokument när du söker jobb hos oss. Bifoga ett CV där till exempel dina erfarenheter och utbildning framgår.

Vi går igenom ansökningar löpande – så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

All världens kunskap och möjligheter.

Atkins är en del av SNC-Lavalin, som är ett av världens mest respekterade design och ingenjörsföretag, där den svenska delen av verksamheten består av cirka 430 specialister som tillsammans skapar innovativa och hållbara lösningar för framtidens samhällen. Våra huvudsakliga områden är; samhällsplanering & miljö, järnväg och infrastruktur, transportsystem samt digitala stödverktyg och Asset Management-lösningar. I juli 2017 blev Atkins en del av SNC-Lavalin koncernen, bestående av över 50 000 medarbetare internationellt.

Inom affärsområde Samhällsplanering och Miljö är vi idag cirka 100 medarbetare som arbetar inom teknikområden så som Väg- och gatuprojektering, Landskapsarkitektur, VA, Trafik- och samhällsplanering samt Miljö.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-30
 • Svedala
Publicerad: 2022-11-16
 • Östhammar
Publicerad: 2022-11-07
 • Göteborg