Snabbfakta

    • Umeå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-29

Uppdragsledare/ Teknikansvarig till Sigma Civil

Publicerad 2022-10-30


Vi vill bli fler och söker nu dig som vill vara en del i det fortsatta byggandet av vår Gata/Mark/Landskapsavdelning. En spännande roll där du ges möjlighet att verka i en expansiv organisation med många intressanta, stimulerande och utmanande uppdrag! Tjänsten är en direktrekrytering och kan komma att tillsättas innan sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan.

Om tjänsten
Rollen som uppdragsledare/teknikansvarig är bred och huvudsakligen operativ. Avdelningens huvudfokus ligger på projektering och utredning kopplat till ombyggnationer och nybyggnationer av vägar, gator och markområden. Vi arbetar med modern teknik i många dimensioner, där stora delar av arbetet utförs i AutoCAD Civil 3D. Som Uppdragsledare/Teknikansvarig hos oss kommer du med projektledarhatten på att arbeta i stora som små uppdrag i alla skeden med planering och genomförande. Du kommer in i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som är meriterande. Vi erbjuder en arbetsmiljö med goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Du kommer att arbeta på en avdelning som idag består av 8 personer. Våra kunder är entreprenörer, fastighetsägare, Trafikverket och kommunala verksamheter.

Vem är du?
Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från branschen, som konsult, entreprenör eller beställare. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. o Du ska vara kunnig, nyfiken, initiativrik och affärsmässig. o Du är intresserad av att hitta nya effektivare sätt att lösa arbetsuppgifter. o Du är duktig på att skapa ett bra samarbetsklimat med kollegor, underleverantörer och kunder. Vi sätter hög vikt vid din personlighet och din vilja att stärka oss långsiktigt!

Om verksamheten
Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Vår målsättning är vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad. Vårt arbetssätt bygger på att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Vi representerar den ledande kompetensen på marknaden genom egen expertis, eller strategiska partnerskap med andra specialistföretag. Denna smartare organisatoriska dynamik, tillsammans med framåtriktade idéer, gör att Sigma Civil kan hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras. På så sätt skapar vi förutsättningar för bättre och kostnadseffektivare lösningar i varje nytt projekt. Att välja Sigma Civil innebär att närhet, personlig service och god lokalkännedom kombineras till bästa möjliga förutsättningar att skapa framgångsrika projekt. Läs mer om oss som arbetsgivare och företaget på https://www.sigmacivil.se/om-oss/

Liknande jobb:

  • Skellefteå
  • Heltid
  • Jönköping
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-15
  • Lund