Snabbfakta

  • Göteborg
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-16

Uppdragsledare Samhällsbyggnad

Publicerad 2022-09-15

Vill du bidra med dina kunskaper inom infrastruktur i våra intressanta projekt? Kan du leda andra mot ett gemensamt mål – att uppnå hög kvalitet, effektivitet och nöjda kunder? Och har du dessutom erfarenhet av att leda multidisciplinära samhällsbyggnadsprojekt? Då kan det här vara nästa steg i din karriär!

Tillsammans med kunder, partners och medarbetare skapar vi en framtid där människor och samhällen växer och utvecklas. Det gör vi genom samarbeten där vi skapar hållbara och vackra lösningar som förbättrar livskvaliteten för människor i dag och för kommande generationer.

Designa framtiden tillsammans med oss! 
 
UTÖKA DIN POTENTIAL TILLSAMMANS MED ETT GLOBALT TEAM AV EXPERTER
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team i rollen som Uppdragsledare för Stora Projekt inom Samhällsbyggnad. Du erbjuds i denna roll möjligheten att vara få vara delaktig och att påverka i några av de mest spännande projekten inom Samhällsbyggnad i Sverige.

Inom avdelningen Samhällsbyggnad Väst arbetar vi med uppdragsledning av både större och mindre projekt, som är både multidisciplinära och inom enskilda discipliner. Vi arbetar inom olika skeden i projekten med alltifrån förstudier till stöd under byggnationen. Samhällsbyggnad Väst är en avdelning som utgår från vårt kontor i Göteborg, men som jobbar i nationella uppdrag. Vår kompetens och bredd gör att vi kan erbjuda våra kunder specialistkunskaper och även totalåtaganden vilket medför stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter för våra medarbetare.

I rollen som Uppdragsledare blir du en del av vårt globala team av experter och du arbetar i nära samarbete med såväl kunder som medarbetare. Din viktigaste uppgift i teamet är att leda din projektorganisations arbete framåt i våra kunduppdrag. Projekten du kommer jobba med är multidisciplinära, och de olika teknikdisciplinernas respektive ledare rapporterar då till dig för samordning och styrning i projekten.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer vara att:

 • Driva och leda multidisciplinära projekt där du säkerställer kvalitet och leveranssäkerhet.
 • Agera kontaktperson gentemot kund.
 • Delta i interna utvecklingsprojekt, t.ex. våra teknikforum där medarbetare från olika avdelningar utbyter erfarenheter.
 • I olika forum bidra till att driva och utveckla avdelningens marknad och affär. 
Våra medarbetare är vår största tillgång det är våra anställda som gör projekten framgångsrika. På COWI får du en unik möjlighet att lära dig från de bästa och utveckla din potential, och du får delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt.
 
DINA FÄRDIGHETER. VÅRT TEAM. TILLSAMMANS DESIGNAR VI FRAMTIDEN
För att lyckas i den här rollen tror vi att du inspireras av att samarbeta med andra samtidigt som du tycker om att engagera dig i våra kunder. Vi tror att du som person hela tiden söker nya insikter och ständigt vill utforska nya sätt att förbättra med hänsyn till våra kunder, dina kollegor, samhället och den planet vi lever på.  

Du trivs med att vara kundens partner och dina medarbetares bollplank. Som person är du en lyhörd lagspelare, och du har intresse av att utveckla ditt ledarskap i en tekniskt utmanande bransch.

För att passa för tjänsten behöver du också:
 • Ha relevant teknisk utbildning motsvarande civilingenjör/mastersnivå, alternativt erhållit motsvarande kompetens genom lång erfarenhet i branschen.
 • Ha minst tio års erfarenhet av att driva projekt inom infrastruktur, antingen från annat konsulterande ingenjörsföretag, från entreprenadsidan eller i rollen som beställare där du projektlett en grupp av medarbetare. 
 • Kunna tala och skriva flytande på svenska och engelska.
VARFÖR COWI
Att vara en del av COWI-gemenskapen erbjuder mer än bara konkurrenskraftiga villkor. Vi tar hand om våra medarbetare.

Vi är ett stiftelse- och personalägt företag där du har möjlighet att bli delägare. Du erbjuds utvecklingsmöjligheter genom vårt egenutvecklade utbildningsprogram COWI Academy med nätverkande över hela företaget, ett fördelaktigt förmånspaket och individuell utvecklingsplan genom vårt karriärsystem.

På COWI får du möta trevliga och engagerade kollegor. Tillsammans firar vi framgångar och umgås genom olika aktiviteter på arbetet. Den största förmånen av dem alla är ändå att du får arbeta på ett företag som, på riktigt, har tagit ställning kring den gröna omställningen!

COWIS TEAM I SVERIGE
Tillsammans med kunder, partners och medarbetare skapar vi en framtid där människor och samhällen växer och utvecklas. Det gör vi genom samarbeten där vi skapar hållbara och vackra lösningar som förbättrar livskvaliteten för människor i dag och för kommande generationer.

Med över 93 kontor över hela världen är COWI en växande internationell konsultkoncern. Som en del av det svenska teamet så omges du av skickliga experter inom byggnad & fastighet, industri och samhällsbyggnad. Projekten inom inom Samhällsbyggnad är mångsidiga och fokuserade på tunnlar, broar, vägar, järnvägar och stadsutveckling bland annat. Vi är stolta över att leverera för våra kunder och de samhällen vi arbetar för.

Att leva upp till våra kärnvärden är en prioritet i vårt sätt att arbeta. Vi samarbetar med våra kunder, partners och kollegor för att koppla samman människor och platser för att skapa bättre lösningar. Med stor respekt och hänsyn till vår miljö fokuserar vi på att hjälpa våra samhällen utvecklas genom att skapa nya och bättre möjligheter. Vi är nyfikna och tänker framåt när vi söker nya kunskaper och insikter. Det viktigaste av allt återfinns i ett av våra värdeord – We Care.

Lär känna oss mer på https://www.cowi.se/
 
HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då är du välkommen att kontakt Jonas Tallberg, Gruppchef Projektledning Samhällsbyggnad Väst på telefon:
+46 10 850 23 56

Eller

Adam Grundqvist, Rekryterare Samhällsbyggnad på mejl eller telefon:
+46 737 00 77 14

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-08-23
 • Malmö
Publicerad: 2022-08-28
 • Stockholm